Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietarozczariwana

Mąż mówi ze juz mnie tam nie czuje dramat!

Polecane posty

Gość Kobietarozczariwana

Owszem jestem po dwóch ciazach przybyło mi paręnaście kilogramów ale mąż coraz bardziej narzeka chociaż wcześniej zapewniał ze wyglądam dobrze jestem załamana co prawda nic nie mówi o wadze ale stwierdził że nie jest już tam tak ciasno jak kiedyś;( chce mi się płakać

Gość gość
Ale samce to prymitywy, współczuję. Tle wysiłku w urodzenie dzieci, a ten śmie narzekać buc :O

Gość gość
nie da się to jakoś zszyć ?

Gość gość
Teraz tak. Zakup kulki gejszy i cwicz miesnie pochwy. Wkladasz i starasz sie, zeby nie wypadly. Na poczatek wieksze i lzejsze. Z jak najlepszej jakosci sylikonu. Ja tez cwicze po porodzie, maz nie narzekal ale sama czuje ze jest zle. Poczytaj o Singapurskim Polcalunku- swietna sprawa i do tego daze. Jesli zdecydujesz sie na kulki to staraj sie zaciskac na nich miesnie i powoli rozluzniac, ja juz teraz jestem w stanie zrobic tzw. Winde pochwa. Rozkurczam stopniowo miesnie, dzieli sie to na 3 fazy - facet jest w niebie. Jak masz pieniadze to polecam Monalistatouch-poczytaj sobie. Nie jest to strasznie drogie. Ok 700zl jedno naswietlanie ale warto. Mam nadzieje ze troche pomoglam. Efekt z kulkami w atwoim przypadku powinnien byc widoczny po ok 2miesiacach. Potem scisniecie penisa jak w imadle -podobno :) Powodzenia!

Gość gość
Widocznie ma za małego

Gość gość
Dupek

Gość gość
Ale dupek! Wcale się tym nie przejmuj, a on niech dorośnie i stanie się mężczyzną

Gość gość
Jasne, pewnie, nie przejmuj się. I nie pytaj głupawo za jakiś czas, dlaczego nagle zaczął bardziej dbać o wygląd i mieć wieczorne spotkania służbowe.