Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężkopracujący Polacy nie trawią PISu

Polecane posty

Gość gość

PIS to partia, która wspiera patologię kosztem pracujących uczciwie. Celem jest doprowadzenie do sytuacji, w której państwo musi utrzymywać wszystkich, bo nikomu nie będzie opłacało się pracować.

Gość gość
Masz rację ale zaraz elektorat PiSu ciebie zakracze.

Gość gość Mordka
Mów za siebie. Na dzień dzisiejszy pracuje jak wół i popieram PiSiorów. Pomimo iż nie jestem beneficjentem 500+

Gość gośćMartynka
jestem zwolenniczkom PO i mnie wkurza , że skrócili wiek emerytalny dla kobiet, przecież w TVN mówili , że to , że zrównali wiek z mężczyznami, dokładając 7 lat to jest dobro i szczęście dla kobiet. a PIS mi to szczęście odebrał. ide kużwa w KOD

Gość gość
jestem za PO wszystkie kobiety powinny pracowac do 67 roku życia szczególnie te na produkcji i faceci tak samo górnik w wieku 67 nie moze byc dyskryminowany ze wzgledu na wiek powinien tyrac tak samo jak 30-latek

Gość gość
ja też idę na KOD bo widzę jak mój kochany pracodawca jeździ trzeci rok tym samym autem, jego żona też już ponad rok jeździ tą samą A6 to aż mnie szlak trafia jak pisiory podnieśli mu do wypłaty pracownikom najniższą krajową. Czy ktoś mnie k***a pytał czy chcę więcej zarabiać?

Gość gość
tylko patologia popiera pis. ciężkopracujący wolą pana mateusza, człowieka sukcesu który wie ile jest wart a nie jakąś patologię za 500+ czy innego kaczora który nawet konta nie ma he he he.

Gość gość
Ciężko kombinujacy...POlacy nie trawią pisu.

Gość gość
Święta racja we wszystkich galeriach drogeriach butikach kawiarniach powinny pracować kobiety 60+ dość dyskryminacji w ogłoszeniach o prace "zatrudnie studentki"itp

Gość gość
Autorze....niech zadnę....słyszałeś tę bajeczkę od twego tatusia...wzglednie dziadka z emeryturą 6000 na miesiąc z tytułu wysługi lat w bezpiece prl.

Gość gość
Święta racja we wszystkich galeriach drogeriach butikach kawiarniach powinny pracować kobiety 60+ dość dyskryminacji w ogłoszeniach o prace "zatrudnie studentki"itp

Gość gość
dokładnie autorze. Jak teraz zarabiam 2 tysiące, to co to za frajda zbieranie pusyek i dorobienie na tym średnio 3 złote dziennie.

Gość gość
panowie którzy dzisiaj od rana odsnieżali w mrozie i śniegu chodniki sypali solą i piachem powiedzieli ze też będą maszerować razem z KOD bo uważają ze ich wyższa płaca zdestabilizuje budzet ich pracodawcy oni dalej moga robic za słoik dzemu i kajzerke na godzine

Gość gość
Dochód gwarantowany: Finlandia daje obywatelom 560 euro miesięcznie, by zmniejszyć bezrobocie i pobudzić gospodarkę

Gość gość
Dochód gwarantowany: Finlandia daje obywatelom 560 euro miesięcznie, by zmniejszyć bezrobocie i pobudzić gospodarkę