Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gossiaaami

Jakie macie kontakty z Mama? Zazdroszcze Wam bliskich kontaktow

Polecane posty

Gość gossiaaami

Czesto czytam jak dziewczyny sie wypowiadaja ze maja takie fajne kontakty z mama ze odwiedzacie sie rozmawiacie o wszystkim, chodzicie razem na zakupy. Zazdroszcze i bardzo mi tego brakuje bo jeszcze niedawno ja tez tak mialam. Bylysmy jak przyjaciolki czesto rozmawialysmy. Z czasem moja mama odsunela mnie na tyle ze teraz jak spotkamy sie bardzo rzadko i czesto przez przypadek to nie mamy juz o czym rozmawiac, nie umiem juz rozmawiac tak jak kiedys. Szkoda mi tych relacji.

Gość gość
Tak bez powodu? nie wierzę:(

Gość gość
A co się stało, że tak jest teraz? To dziwne, że z fajnych relacji tak bez powodu robią się obojętne.

Gość gość
Coś musiało się stać, napisz co

Gość gość
Ja mam dobre wspomnienia co do relacji z mama z dziecinstwa. Potem juz na chlodno. Wiem ze mnie kocha itd ale np lepszy kontakt mam teraz z tesciowa. Ja chce byc zupelnie inna mama dla moich dzieci.

Gość gość
Ja bym mogła o "kontaktach" napisać książkę. :)

Gość gość
Moja mama to tak naprawdę moja przyjaciółka rozmawiamy o wszystkim uwielbiam jej towarzystwo

Gość gość
jamam słaby kontakt z moja mama, zawsze sie wtracała, krytykowała, narzucała więc kontakty mamy sporadyczne i wcale mi jej nie brakuje

Gość gość
Ja miałam cudowny kontakt z mama aż rok temu poznałam faceta i moja mama zaczęła obrażać się i nie odzywać po kilka miesięcy jak zrobiłam coś wbrew jej zdaniu. Teraz myślę że mój wcześniejszy cudowny kontakt był dlatego taki super bo robiłam co ona chciała i spędzała z nią całe dnie codziennie. Teraz nie odzywa się do mnie znów któryś miesiąc bo nie zrobiłam jakiejś bzdury tak jak ona chciała i zarzuca mi ze wole faceta od niej o rodzeństwa.

Gość gość
Nigdy nie miałam i nie mam dobrych kontaktów z moją mamą, urodziła mnie późno(ja tak uważam!), bo w wieku 40 lat i mówicie co chcecie, ale różnica lat robi swoje. Dzisiaj koleżanki zakładają rodziny, mają dzieci, a ja nawet 30 nie mam i muszę się nią opiekować, ani chwili dla siebie. Nie mogę sobie od tak pojechac na weekend, na wakacje, bo najpierw muszę myśleć o niej. Wszytsko musi byc zorganizowane dużo wcześniej.

Gość gość
ja mam niezły kontakt, chociaż czasem mam wrażenie, że bliższa jest jej moja młodsza siostra. Często rywalizujemy ze sobą niestety.