Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczynie ktora tak napisala nie zalezy?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Od kilku miesięcy spotykam się z pewną dziewczyną. Można powiedziec ze jestesmy juz razem bo tak się zachowujemy. Jednak od 2 tyg się nie widzielismy bo raz ja nie mogłem a raz ona i tak się poskladalo. Tylko teraz jej zapronowalem spotkanie a ona odpisala ze" bardzo chetnie ale narazie nie ma czasu bo ma jakis tam egzamin do zdania"- tylko ze ja wyjezdzam do sanatarium na miesiac o czym ona dobrze wie i zaproponowałem ze noże do tego czasu się zobaczymy - wyjezdzam 24, ale ona pisze ze nie ma czasu i tyle..a i odpisala mi na tą wiadomosc po 2.dniach bo napisala ze jej wylecialo z głowy żeby mi odpisac...ale nie byla jakas niemila. Co o tym myślicie?

Gość gość
I generalnie to ona często tak wlasnie odpisuje czasem po dniu albo i po dwóch...troche mnie to wkurza...ale tez nie pisała jakby byla obrazona bo nawet życzyła mi milego dnia

Gość gość
00:03 niektóre kobiety stosują takie gierki. Dla mnie odpisywanie po dniu jest chamskie. Wiadomo, że przynajmniej przed snem miała telefon w ręku. Jeśli mieszkacie w tej samej miejscowości to powinna się z Tobą spotkać przynajmniej na chwilę.

Gość gość
Autorze możesz napisać co Ci dolega?

Gość gość
00:39- a takie tam problemy z kręgosłupem a czemu pytasz?

Gość gość
Obraziła się i bierze Cię na przetrzymanie. Teraz Ty masz zabiegać o spotkanie i po kilku odmowach może łaskawie się zgodzi.

Gość Michał121212
Jak ona nie ma vzasu, to napisz jej, ze inna go dla ciebie znajdzie. Stary masz jaja? Albo jest jak ty chcesz, albo wypad.