Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ide teraz na zakupy i niech mnie tylko zaczepia

Polecane posty

Gość gość

wolontariusze owsiaka, od razu opieprzę, nie dostaję 500+ i nie mam i niech się ode mnie odpieprzą, bo ja muszę na każdy grosz pracować. Niech dają kuźwa te co za pieprzenie się mają płacone

Gość gość
najpierw złap kontakt z rzeczywistością, bo to nie dzisiaj

Gość gość
:D jeśli coś bierzesz rzuć to

Gość gość
Jasne wyzyj sie na wolontariuszach, bo to ich wina ze nie wiesz czemu program sluzy.... Zrob se nastepne dziecko i bedziesz miala to 500

Gość gość
Co WOŚP ma do 500+ ? Nie chcesz nie dawaj przymusu nie ma. Ale później jak dziecko zachoruje to powiedz ze nie chcesz żeby korzystało że sprzętu od "owsiaka" ....

Gość gość
, bo ja muszę na każdy grosz pracować. x Ja też. Mało tego opłacam składki nfz, więc powinnam mieć ten sprzęt w szpitalach od państwa. A pomimo to daję do puchy i co mi zrobisz? Poza tym finał wosp chyba jest jutro, więc dzisiaj żadnego wolontariusza nie spotkasz. Nie martw się.

Gość gość
Ale szpital ma sprzęt od wosp a nie od nfz. Bo nasz nfz na nic nie stać mimo tego że zapierające pół wypłaty człowiekowi na te skladki

Gość gość
to jak nfz nie stać to niech te 500+ cholerne pisowce zamiast płacić za pieprzenie się przeznaczą na nfz i na zakup sprzętu. A skąd wy kuźwa macie te 500+, z księżyca wam spada, czy z min. moich podatków, gdzie ja nie dostaję 500+, także te moje podatki należy przeznaczyć na sprzęt i leczenie chorych. Tłumoki pieprzone, umieją tylko się rozmnażać a już nie wiedzą skąd te 500+ pochodzi.

Gość gość
Przestań dodawać co godzinę głupie posty w temacie 500+ bo to już nudne. Weź idź do psychologa bo widzę że nie możesz sobie z tym poradzić że inni mają a ty nie.

Gość Ale to już było
Pomyliły ci się dni.Jutro zbierają na WOŚP:D Widzę ze jesteś chora z urojenia:D

Gość gość
Ja straciłam zaufanie do Owsiaka ale tez chronicznie nienawidze PIS.Dlatego wezme jutro swoją trojeczke i kazdy wrzuc***are zlociszy na ten zbiorke.Moj syn zresztą korzystał z inkubatora 500+ przelewają dopiero u nas na koniec miesiąca wiec duzo nie wrzuce,z wypłaty meza i mojej troche na opłaty poszło i na dentyste dla dziewuch i musze trzymac krotko kase.Pozdrawiam.

Gość gość
Orkiestra gra!

Gość gość
ja tez im ani grosza nie dam! owsiak to złodziej i oszust!