Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pijany chłopak zrobił awanturę w nocy

Polecane posty

Gość gość

Prosta sprawa, poszli z kolega na piwo do klubu, ja sie złe czułam wiec zostałam w domu. O godzinie 00:10 napisałam mu dobranoc kładę sie spać, przeczytał wiadomość i nic nie odpisał, 10min pózniej, napisałam mu jeszcze daj znać o której wracasz- przeczytał ale nic nie odpisał. Po kolejnych 5minutach-pisze mu ze dlaczego czyta wiadomości ale nic nie odpisuje, na to on po kolejnych 10min- co chcesz żebym ci odpisał. wkurzylam sie bardzo ta ignorancja, mieszkamy razem, cały dzień był z kumplami i nie mize mi odpisać dobranoc. Dalej nic nie odpisał dzwoniłam do niego, napisał ze juz wraca. Wrócił pijany i od drzwi zrobił awanturę ze jestem p******a, krzyczał ze był na imprezie i mi musi odpisywać, przeklinał dużo, jak poprosiłam spokojnie zeby nie krzyczał bo sąsiedzi śpią i małe dzieci maja, to jeszcze bardziej krzyczał ze mam s*******ac i dużo smutnych słów, a pózniej wysyczal bądź grzeczna dzyewczynka i bądź juz cicho. Nie reagowałam, nie chciałam w nocy awantur robić bo był pijany. Strasznie mnie to od niego odepchnęło, mieszkamy razem 4 lata, nigdy sie takie zachowanie wcześniej nie zdarzyło, ale co mam mu wybaczyć jak mnie zwyzywał bo był pijany ?

Gość gość
Wychodzę z założenia, że po alkoholu z człowieka wychodzi jego prawdziwe JA. Gdyby mnie partner tak zwyzywał, na Twoim miejscu już bym się pakowała. Dla mnie byłby to koniec związku, szacunek i zaufanie ponad wszystko. Ale też nie wiem, po co pisałaś mu 150 smsów i wydzwaniałaś? Skoro napisałaś dobranoc, ide spać, to trzeba było się położyć, nie jesteś jego matką.

Gość gość
Napisałam mu tylko mize jakieś 8-10 smsow w sumie, nie jestem jego matka, ale skoro mieszkamy razem to chciałam sprawdzić o której będzie wracał i napisać mu dobranoc, zawsze sobie tak piszemy, dobranoc, spij dobrze wrócę za jakas godzinę-dwie....a on odczytał i nic nawet nie odpisał. Tym bardziej ze nie był z gronem znajomych a z jednym kolega, także nie widzę problemu w znalezieniu chwili na dobranoc ehh...

Gość gość
Z tym prawdziwym ja po alkoholu to tez tak sadze i tego sie boje najbardziej. On zadko pije, a napewno juz nie ma problemu z alkoholem, ale jestem w szoku z tego hak sie zachowywał i mówił do mnie rozkazująco w nocy, gdyby nie to za nie chciałam sąsiedzi budzić i nie reagowałam to nie wiem jakby sie ta kłótnia skończyła był taki nabuzowany nienawiścią

Gość gość
10 smsów to o 9 za dużo natrętny babsztylu

Gość gość
tylko mize jakieś 8-10 smsow X Tylko... Po prostu, wyszło szydło z worka, pokazał Ci swoja prawdziwą twarz. Dużooo czasu by zajęło, zanim wybaczyłabym swojemu partnerowi takie słowa, oj duzo.

Gość gość
I za to nas kochacie :D my was gdzieś, a wy dalej za nami biegacie :D kocham takie materace :D

Gość Piotrek ciepła klucha
gość dziś masz partnera?

Gość gość
Jestescie siebie warci ty nadmiernie chcesz miec kontrole a on jakis pijak i patol. Kobieta ma mezczyzne na jakiego zasluguje a ty zaslugujesz na takiego

Gość gość
Piotrek ciepła klucha dziś Nie, bo nie pozwalam się tak traktować jak Autorka. Szanuje ludzi i oczekuję tego samego.

Gość gość
gość dziś Piotrek ciepła klucha dziś Nie, bo nie pozwalam się tak traktować jak Autorka. Szanuje ludzi i oczekuję tego samego. X Nie trafiłas na tego odpowiedniego ;)

Gość gość
gość dziś Może. Może gdzieś tam istnieje.

Gość gość
Nie jesteśmy jakas patologia, żyjemy na bardzo dobrym poziomie, oboje wykształceni, pijemy tylko okazjonalnie z umierem, w domu po pracy nawet nic. Wczoraj wyszła taka sytuacja, ja 8 smsow, on 5, i nie jeden za drugim panicznie, wiec nie wiem co w tym złego

Gość gość
Nie wyobrażam sobie pisać do mojego chłopaka jak wychodzi z kolegą/kolegami na piwo. To jest wtedy JEGO CZAS i nie będę wypisywać smsów czy dzwonić, bo a po co?? Niech siedzi z nimi i gada. To działa oczywiście w dwie strony, bo jak ja siedzę z koleżankami to nie wyobrażam sobie, żeby on do mnie wypisywał smsy. Nawet przedwczoraj był na kręglach z kumplami (ja miałam iść, ale przeziębienie mnie bierze i kiepsko się czuje, więc nie chciałam iść). Jak wyszedł z domu o 18:20, tak wrócił o 01:00 w nocy i w życiu nie wpadłabym na to, żeby do niego pisać. Jak ostatnio ja poszłam na spotkanie z koleżankami i wstąpiłyśmy do klubu, to wróciłam o 03:00 rano i on też nie pisał do mnie. Bez sensu takie pisanie i dzwonienie, ten czas spędzony z kumplami (czy mój z koleżankami) to nasz czas i nie będę odpisywać na bzdurne smsy pod tytułem "kiedy wracasz"

Gość gość
Mieszkasz z nim cztery lata i co dalej? Cale zycie bedziesz czekac na slub i dzieci?

Gość gość
Każdy ma inne podejście, u nas tak to zawsze działało, idę spać pisze dobranoc, wyszłam to daje znać o której wrócę, nie widzę problemu odpisać spij dobrze, dam znać jak juz bede wracał.