Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc91iza

Jak wchodzimy na fotel ginekologiczny

Polecane posty

Gość gosc91iza

Witam dziewczyny☺mam pytanie czy na fotel wchodzicie z butami?Ja od 4lat regularnie chodzę do jednego profesjonalnego ginekologaod niepłodności nie wyobrażam sobie by oprócz męża i od zaufanego ginekologa patrzył i badal mnie inny bardzo się przyzwyczaiłam.Ja latem czy zimą zawsze ściągam buty,np.jak mam rajstopy to je sciagne ale nie komfortowo iść przez płytki golymi nogami i wogule położyć się I koło głowy lekarza gołe nogi dziwnie☺☺☺dlatego zawsze mam w torebce skarpetki nowe ☺specjalnie na wizytę.Dla mnie jest to ważne może dlatego że lecze się i wiem ze to jest wysoko postawiony lekarz ale chyba też dlatego że taka jestem ☺ale też nie wobrazan sobie by nie zadbać o takie rzeczy myślę ze lepiej się ja czuję i ginekolog podchodząc do mnie nie czuję tak myśl e☺ nie przyjemnych zapachów np z skarpetek a przy stresowaniy się wizyta w moim prZypadku mogło by to nastąpić.

Gość gość
Znowu atak jednostek z obsesją :O

Gość gość
Czy to ten stary kafeteryjny zbok od obecności męża/ partnera przy badaniu/ porodzie? A taki był spokój.

Gość gość
a od 4lat regularnie chodzę do jednego profesjonalnego ginekologa x nie ma nieprofesjonalnych ginekologów

Gość gość
Dobrze jest wziąc zapasową parę skarpetek do torebki ja zakładam długą spódnice podwijam ją dopiero na fotelu. Jest najlepiej kiedy mozna podmyć się tuż przed badaniem jeżeli nie ma takiej mozliwości chusteczki z neutralnym ph dają radę . Co do samego ułożenia nogi układamy w rynienkach i zginamy w kolanach . Na fotelu wyłożona powinna być lignina.

Gość gość
Nikt nie wchodzi w butach na fotel, to oczywiste i nie ma sensu zakładać o tym specjalnych tematów na forum. Jeśli bierze się prysznic 2 razy dziennie i codziennie zmienia skarpetki, nie ma żadnych problemów natury higienicznej. Ani kwestii do roztrząsania.

Gość gość
dziewczyno sa profesjonalni lekarze ☺z luxmedu nie przeprowadzi ginekolog punkci transferu jeśli rozumiesz o czym mówie☺☺☺☺tak tak następna idjotka tak????☺lepiej pogadać o kolorze majtek jakie się powinno nosić bądź czy chłopak mniebędzie kochać jak mu nie dam d**y.Proszę Cię wyluzuj.To co robisz na forach?chcesz niby komentować wpisy i oceniać ludzi?a jaki Ty zalozylas temat??nie lubię Pani od matematyki☺☺☺☺nie pisz jak nie wiesz co ☺

Gość gość Klausa
Hm w takimi razie droga kolezanko zaproś nas na swój założony wątek☺chętnie go odwiedzimy

Gość gość Klausa
Chyba ze jesteś następną obsesyjna dziewcZynka ktora nie ma.nic innego do roboty tylko grZebania na forach i kogo tu wkurzyc ośmieszyć obrazić a co przecież mi wolno sama nic w życiu mądrego nie wymyśliłam to innym dowale