Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rany jakie Szwedki są piękne i miłe

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem skąd się wziął ten mit o piękności polskich kobiet!!!!!Nie dość że sztuczne, wredne, puste, próżne, złośliwe i zawistne to jeszcze brzydkie. W dodatku każda ma mokro między nogami jak ją zaczepi bezzębny menel. Szwedki emanują spokojem, życzliwością i subtelną urodą inteligencją i ciekawością świata i ludzi

Wiem, kiedys mnie jedna szwedka wyratowala z letargu siedzenia przed komputerem 25/7, to ze dzisiaj jestem w anglii i wszystko co sie dzieje zawdzieczam Tobie, Lindo 😘.

Gość gość
Wśród Szwedek bywają rasowe kobiety jakich nie uświadczysz w PL.

Gość gość
Tak, to prawda. Bywają pewne siebie i są zawsze niezależne. Nie ma naciągania tak jak w PL. I co najważniejsze nie kłamią.

Gość gość
Czułem się jak w raju. Przedewszystkim przez to, że nie są tępymi nieukami z przerostem ego.

Gość gość
W d***e byliście i g****o widzieliście. O Szwedkach możecie tylko pomarzyć. One nigdy się nie zwiążą z polskim szowinistą. Nie dadza się stłamsić i zagonić do kieratu praca-dom-dzieci. Mężczyzna też musi gotować, sprzątać i opiekować się dziećmi. Są miłe, bo od dziecka uczone są, że trzeba być miłym dla każdego bez wyjątku. Dlatego afrykańscy gwałciciele tak się tam panoszą. Polki są chociażby pod tym względem mądrzejsze od Szwedek, że nie bronią czarnych zwyroli i nie wstawiają na fejsa zdjęć w hidżabie na znak "solidarności z ciemiężonymi uchodźcami". Ale dalej, koniotrzepy, ujadajcie sobie na forum dla kobiet, bo nawet UPAdlińska koorrevv na was nie spojrzy. :D

Gość gość
Szwedki i inteligencja? Predzej czarne bedzie biale a biale czarne

Gość gość
buhahha. przyszłość tych "niezależnych" :D szwedek? nie dalej jak za 20 lat żadna nie odważy się wyjść bez burki z domu, a za odezwanie się bez pozwolenia do nowego Pana i Wladcy (koloru brąz lub czerń) dostanie po ryju i po d***e. zapłaczą wtedy za Białymi Facetami , a potem pokornie wrócą szorować gary i kible. buhahahahahahah

Gość gość
Szwedki są tak niezależne, że wolą, żeby jakiś Somalijczyk czy Syryjczyk je zgwałcił i zamordował niż żeby Szwed czy inny biały mężczyzna stanął w ich obronie. Bo to jest rasizm, seksizm i faszyzm. Bo mężczyzna chroniąc kobietę pokazuje swoją rzekomą dominację, a patriarchalizm dawno odszedł do lamusa. Kastrują swoich mężczyzn, a potem dziwią się, że Szwedzi szukają żon w Europie Środkowej i Wschodniej albo w Azji.

Gość gość
Też bym wolała żeby mnie zgwałcono niż żeby potem jakiś tępy, chamski Polaczek się wywyższał i demonstrował swoją dominację

Gość gość
gość dziś Kobiety w Polsce rowniez kastruja mezczyz tak jak w calej europie dlatego dzicz muzulmanska jest przez niektore kobiety za "meskich"

Gość gość
opiekunczosc to chec dominacji

Ja jak ostatnio z polski lecialem do anglii to widzialem blondynke polke z czarnuchem i mieli dziecko mulata i chociaz nie smierdzial jak polacy :)

Gość gość
Tak się opiekują, że konczysz ze szczotką do sracza w ręku , bez koleżanek, znajomych, życia osobistego, z**********z na pięć etatów przy panu, bachorach i w pracy

Gość Beatka z Albatrosa
Szwedzi są mega przystojni i wysocy ja mam ciśnienie na wysokich błękitnookich blondynów. Polacy to kurduple na ich tle.