Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy podziwiają Jarosława Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość gość

Piszą o nim pochlebnie w niemieckiej prasie. Opozycja skompromitowana.

Gość gość
hahaha poprosimy linki do tych gazet :D

Gość gość
Dziwisz się? Tyle się zmieniło dla nas zwyczajnych ludzi. Niby tych zwyczajnych Kowalskich zdaniem opozycji ta wielka polityka nie dotyczy a ja już nie muszę płacić za państwowe przedszkole. Rachunki jakie dostaję dotyczą tylko wyżywienia dziecka i są tak niskie że miesięcznie zostaje mi ładna sumka w portfelu. A to tylko jeden przykład. Wciąż się zmienia! Na lepsze!

Gość gość
18:16 W telewizjach o tym trąbią!

Gość gość
taa na lepsze, chyba biedocie i menelstwu pijanemu się zmienia na lepsze, a klasa średnia a już nie mówie o bogatych musi finansować tych nierobów żeby mogli się mnożyć za 500+ i chlać dalej takie to macie "lepsze" zmiany jednych doją żeby drugim dać, a z jakiej kurfa mać racji? niech sami doopy ruszą i zarobią to też będą bogaci, ale ważne żeby jęczeć i wyciągać łape po kase do państwa

Gość gość
jak większość za chwilę obudzisz się z ręką w nocniku. A to, że zabierają z mojego portfela i dorzucają tobie to jest lepsza zmiana dla ciebie. Dla mnie na pewno nie. Ale pewnie kiedyś zaczniesz pracować i zaczną zabierać i tobie. Chyba, że co rok prorok, to przez następne lata pracować nie będziesz musiała. Tyle, że pewnie dożyjesz emerytury, które z powodu barku wypracowanych lat nie dostaniesz :D

Gość obecny
coś podobnego ! a jeszcze pół roku temu Niemcy i 'makrela' chcieli utopić Jarka oraz PiS w szambie za sprzeciwianie się Niemcom !

Gość gość
Mam nadzieję że Pis wszystko z czasem zmieni! Np. żebyśmy nie musieli nosić ze sobą dokumentacji pojazdów i aby policja miała to wszystko w systemach! Na razie zmienili już dokumentowanie wizyt u lekarza. -Lekarz wchodzi w system i widzi co i kiedy Za poprzedniej władzy lekarz godzinę wypełniał rubryczki dla Nfz a potem nie miał już dla pacjenta czasu.

Gość gość
Owszem jedna gazeta zastanawia się nad tym, czy ktoś taki nie jest dla Polaków dobry. W końcu to właśnie Niemcy twierdzili zawsze, że trzeba dać się Polakom samemu rządzić, to się szybko wykończą :(. Ta gazeta napisała to kilka dni po premierze Smoleńska w Berlinie, gdzie zarówno film, jak i jego zlecenie przez polskie władze, zostały przez wszystkie gazety gromadnie WYŚMIANE.

Gość gość
18.25 widze ze komputeryzacja dotarła w końcu i do twojej wsi :D

Gość gość
gość dziś W co wchodzi półgłówku, jak nie ma do dyspozycji komputera ? x Wejdź lepiej do kibla i umyj sobie głupi łeb w klozecie :P.

Gość gość
podaj chociaz tytul gazety to sami przeczytamy, bo linków nadal bark

Gość gość
Trabia w TVP Info bo to pierwszy raz gdy ktoś kaczora nie zjechał. Teraz przezywaja jak mrowka okres. Zadne inne media nie podniecaja się takimi p*****lami :)

Gość gość
Ja pracuję i zawsze pracowałam! Miałam kasy w brud a w 2007 roku 70% mojej najlepszej klienteli wyemigrowała bo im Tusk Powiedział spieprzać do Anglii bo Polskość to nieszczęście -czy jakoś tak! Taki ktoś jak ja zawsze sobie poradzi ale głupiej władzy nie strawię! Nawet gdyby mi dawali za darmo kasę to będzie mnie interesowało skąd ona jest, bo od biedoty nie chcę. Do tej pory ta biedota utrzymywała ten biedny kraj. To bogatsi powinni to robić!

Gość gość
Niemcy widzą że polityka Kaczyńskiego rujnuje gospodarkę Polski (ostatecznie bogate Niemcy podnoszą wiek emerytalny) dlatego wiedzą że z biednym nikt się nie bedzie liczyć a to pewnie jest im na rękę jakoś nie ufałabym pochlepstwom Niemców

Gość gość
a ktoś w ogóle ogląda tvp info? Przecież tam takie durnoty gadają, że sluchać tego nie sposób. Ale jak to mówili, ciemny lud wszystko kupi :D

Gość obecny
Niemcy mają to w genach zakodowane : - miłość do munduru i lekceważenie każdego , kto jest ZŁYM Gospodarzem, jeżeli Gospodarz nie potrafi dbać o własne podwórko i własny wychodek to nie nadaje się na Gospodarza , Niemcy wiedzieli o tym, że Donald Tusk nie nadaje się na Gospodarza i razem z P0srańcami sprzedadzą Polskę po kawałku i tylko czekali aby kupić kawałki Polski , gdy teraz Niemcy się zorientowali , że Polska ma Gospodarza to zaczynają szanować polskiego Gospodarza i Polaków !

Gość gość
18.32 oglądacz TVPiS :D:D:D

Gość obecny
wszyscy o tym mówią i powtarzają , że Polski naród się sprawdził w wojnach powstaniach zaborach w działaniu solidarnym i pomocy , jutro po raz 25 będzie Owsiak grał koncert i Polacy znowu pomogą , czyli Polacy zawsze byli na 10 z plusem ale byliśmy ŻLE ZARZĄDZANI , ZŁE RZĄDY , złodzieje i sprzedawczyki rządzili Polakami , zaczyna być normalnie i tak 3mać i nie puszczać i nawet nie popuszczać !

Gość gość
Tak jest! I nie dać się byłym s-bekom i ich rodzinom. Nie słuchać wnuczków, którzy mówią: ,,-nie mogę już słuchać o tym smoleńsku" Oni jeszcze zrozumieją błędy swoich dziadków i pradziadków. Muszą to zrozumieć! Trzymajmy się Pisu póki coś robią dla nas dobrego!

Gość gość
no tak to dziwny kraj, bo wynika z tego, że ci ktorzy walczyli o wolna polske dzisiaj okazuja sie synami SB-eków :D A ci, ktorzy chowali sie pd spodnica mamusi to chluba narodu... Jak to sie dziwnie plecie w tym kraju. Ale glupkami latwiej manipulowac za pare groszy gotowi zrobic wszystko. Co z tego, ze to nie rzadowy grosz tylko sasiada. Wazne ze mi go dali...

Gość gość
Ale jaja.

Gość gość
18.30 kasy masz w brud i bród pod paznokciami od tej pracy

Gość gość
18:58 Coś ci się pomyliło. Propaganda jest domeną lobbystów i tych którzy za pieniądze promują to lobby. Czyli opozycjoniści w Polsce pełną gębą ! Największa propagandowa mafia!

Gość gość
19.09 Nie martw się o mnie. Nie mam brudu za paznokciami,mam więcej w głowie od ciebie. Pamiętaj że kłamstwo ma króciutkie nóżki.

Gość gość
19.10 To PRL też był opozycjonistą w Dzienniku Wieczornym? Przecież to dokładnie taka sama propaganda jak TVP obecna

Gość gość
19:15 naucz się pisać, napisz to jeszcze raz. Głupku! Korea to debilny przykład. Nie wytłumaczę głupkowi dlaczego, bo głupkom się nie tłumaczy.