Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpuścić czy nie

Polecane posty

Gość gość

8 lat temu zmarł tata firmę przejął brat miała być dzielona wspólna wszystko niby ok teraz brat zwalnia mnie z firmy przeciętnie co miesiąc, zmienia kłódki i zamki w firmie na złość mi oraz w domu który został ,matka nie wspiera a wręcz kłóci nas dogaduje jednemu to drugiemu co innego teraz ja nie gadam z matką bo nie robię tego co ona chce. Matka uważa że dopóki ona żyje mi się nic nie należy nic mi nie wolno. A my jej darowaliśmy tzn zrzekliśmy się mieszkania po śmierci taty.brat dostał firmę drugi pieniądze a ja czy mi się nic nie należy odpuścić wszystko o co chodzi

Gość gość
jeżeli się zrzekłeś wszystkiego na matkę to g****o dostaniesz idź do adwokata on ci wszystko wyjaśni i powie jakie masz możliwości ale na 100% pokłócisz się z rodziną na maksa z drugiej strony oni sami zaczęli więc radzę ci jednak skorzystać z adwokata i domagać się swoich praw

Gość gość
jak brat zrobi długi na firmie a jest też na ciebie to będziesz mieć przerąbane :D

Gość gość
Firma nie jest na mnie ja tam pracuję od czasów taty i tak zostało do .teraz kiedy głupieje.co do reszty to dom w 1/4 na wszystkich nie zrzekłem się.z rodzina nie gadamy już od jeden brat ok 5 lat matka ok 1 roku i teraz ten.wiec chyba wart zaryzykować sąd