Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglądać młodziej?

Polecane posty

Gość gość

Co robić aby nie wyglądać na swoje lata?

Gość asiutka   1999
dlaczego chcesz wyglądać młodziej, a nie właściwie do wieku, dbając o wygląd itp

Gość gość
Bo podobają mi się młodsi i chciałabym się im też podobać :/

Gość gość
Chcesz wyglądać młodziej to idź do dobrego gabinetu kosmetycznego na zabiegi odmładzające :) ja tak robię od dłuższego czasu i moja skóra wygląda kilka lat młodziej od moich rówieśniczek. Nie wiem z jakiego jesteś miasta, ale jeżeli jesteś z Poznania to polecam gabinet Beauty Premium www.beautypremium.pl w którym mają zabiegi amerykańskie i koreańskie, więc najskteczniejsze, będziesz młodsza o kilka lat. Powodzenia!

Gość gość
Przestań jeść mięso

Gość Córunia2
Jeżeli chcesz wyglądać młodo i świeżo to musisz zadbać o swoją skórę. Moja mama od 6 miesięcy regularnie chodzi do tego salonu kosmetycznego http://dermline.pl/ i jest bardzo zadowolona. Z początku nie wierzyła, że efekty będą aż tak widoczne. Teraz jej skóra jest zdrowa, odżywiona i świeża. Wygląda jakby miała co najmniej kilka lat mniej.

Gość gość
Dokładnie, na pewno odstawić mięso, dobrze by było też nabiał (czyli jednym słowem, najlepsza dieta we-gań-ska bądź do niej zbliżona). x Nie jeść produktów przetworzonych. x Przeprowadzać systematycznie głodówki. x Stosować urynoterapię (wewnętrznie). x Być aktywną fizycznie. x Chodzić na saunę. x Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie takich porad najczęściej osoba pytająca oczekuje, chętnie natomiast zastosowałaby jakieś cud pigułki i kremy oraz zabiegi kosmetyczne, ale to tak nie działa. x "Treść została uznana za spam", ciekawe, dlaczego??

Gość gość
Uwaga, spamomat nie przepuszcza słowa WE-GAŃ-SKA

Gość gość
Plus oczywiście odstawić wszelkie używki i cukier rafinowany.