Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patologia jest lepsza co nie?

Polecane posty

Gość gość

Ja z koleżanką doszłyśmy do wniosku, że jesteśmy patologiczne, mamy ostre rysy, dużo pijemy na imprezach i nie tylko. Nasi rodzice byli podobni. Nie mamy współczucie. Współczujemy jedynie kaca. Patolki i patole nie oszukujmy i się i gadajmy jak jest. Na tym forum na pewno są osoby jak my. Podyskutujmy o tym.

Gość gość
Żaba Wieś w Polsce Żaba – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Namysłów. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: -2 °C, wiatr zach., 14 km/h, wilgotność 93% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: sobota, 20:40

Gość gość
Na mnie ponoć wołają, że patol. Robotny jestem. Baba ze zdrowym zębemm co jeszcze?

Gość gość
ja tam wole byc normalna,zadnej patologi nie uznaje,to wymysl ludzi.kazdy zyje jak chce,jak wolicie byc patolagia to wasz wybor,ale nic dobrego z tego nie wyniknie.alkohol jest dla ludzi ale z umiarem

Gość gość
Nie chodzi tylko o o alkohol. , widzisz jakie mamy twarze? Jak traktujemy innych?

Gość gość
Ahaam na mnie mówią patolka sunia:) Mmmm

Gość gość
Patologio zmień sie bo niszczysz tylko pindo