Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja jestem gruba ? zdj..

Polecane posty

Gość gość

http://pokazywarka.pl/x0bxfd/ Czy ja jestem gruba? Noszę rozmiar 40-42. Dzisiejsze kanony mnie dołują... :( Mam wrażenie że wyglądam źle na tle lansowanych w mediach kobiet... :(

Gość gość
a, golisz pipkę ? mam nadzieję, że tak :P

Gość gość
Jesteś akuracik. :)

Gość gość
pewnie masz ze 170 wzrostu jak nie więcej kobiety wyższe mają i większe rozmiary moim zdaniem jesteś normalna

Gość gość
Wg mnie chuda

Gość paszła won
nie jesteś gruba tylko jesteś idiotką jeśli myślisz, że jesteś gruba albo robisz z siebie idiotkę nie wiedząc co znaczy być grubą

Gość gość
grubas :(

Gość gość
prosze bez wulgarnych odpowiedzi... tak, jestem wysoka. ale jestem osoba mloda (okolo 25 lat) i w moim wieku mam wrazenie ze wiecej sie wymaga od dziewczyn - zeby byly bardzo szczuple i atrakcyjne.

Gość gość
jag baleron z poprzednich swiąt buaha

Gość gość
no to zdychaj na anoreksje

Gość gość
odpisz mi czy się golisz i masz pachnącą muszelkę, co w tym wulgarnego ? Jeśli mam ci dziś zrobić minetkę, przed snem, to chce abyś byla wygolona :P

Gość gość
słoninka taq

Gość gość
zobaczcie te kobiety - to jest wspaniala figura, ktora kazdy sie zachwyca... ja tego na pewno nigdy nie osiagne - nie umiem jakos schudnac... troche mi spada na wadze - okolo 2 kg a potem podjem troche i mam stara wage :( ciezko mi zrzucic wiecej kg... daje link - dla mnie to jest przewspaniala figura, moj ideal: http://pokazywarka.pl/4v8jj7/

Gość gość
no, nie powiem, ale lalunia top klass

Gość gość
Nie jestes. Fajne laczki

Gość gość
No ta w stroju kąpielowym to bomba, trzeba uczciwie przyznać :) Jakbyś miała 165 cm jak ja, to rozmiar 40-42 byłby słaby, a tak to jest ok. Trudno tak dokładnie ocenić, bo wiesz, ciuchy nie takie i w ogóle, ale pewnie trochę ćwiczeń na jędrność, dobre ciuchy i będzie dobrze. Jest przecież wiele kobiet, co są trochę większe, ale ciuchy, proporcje i pewność siebie i są naprawdę super. Na pocieszenie ja mam 38, spodnie 38-40 i wyglądam gorzej :p

Gość gość
e wiecej sie wymaga od dziewczyn - zeby byly bardzo szczuple i atrakcyjne. xxx Gruba nie jestes, jestes natomiast niedojrzala i tchorzliwa, bo kierujesz sie opinia spoleczenstwa. Jeslie priorytetem jest dla ciebie byc szczupla i atrakcyjna -- badz -- ale dla siebie, a nie dla ogolu.

Gość gość
nie jest dla mnie priorytetem, chcialabym po prostu fajnie wygladac bo zdalam sobie sprawe ze jak nie teraz to kiedy ? za 10 lat tym bardziej bedzie mi trudno schudnac. poza tym czytajac fora i wpisy ze rozmiar 40 to juz nieatrakcyjna itd mozna sie zalamac... :(

Gość gość
przeciez jestes chuda jak szkielet. z takim cialem nie nosi sie 40/42. widac ze to facet idiota pisal. max 38 bys nosila ze wzgledu na to ze jestes wysoka i moze byc 36 przykuse na dlugosc

Gość pełnia3
Nie masz rozmiar 40, ja podobnie wyglądam tylko chyba troche węższe biodra i uda(mam 92 cm w biodrach) i zawsze słyszę, że jestem chuda albo że schudłam. Mam rozmiar 38 Wymiary 93 / 71 / 92 a Ty?

Gość anja rubiik8
jestes,nie ma obwislej skury i baleronu...ale jestes tak mocno ubita. nie wyrzezbiona.polecam silownie.za grube uda i biodra...a za mały biust.nieforemna jestes.ale papucie z******te :P

Gość gość
taki niedelikatny babochłop. w sukience pewnie wygladasz jak 40 stka.

Gość gość
Ty jesteś chudzina jak nwm co! Taka chuda a ty uważasz że pulpet (XDhahahaha pulpet) jesteś. Ja to taki grubas!

Gość pełnia3
anja rubiik8 A ja Ci polecam słownik

Gość gość
poza tym czytajac fora i wpisy ze rozmiar 40 to juz nieatrakcyjna itd mozna sie zalamac xxx No dokladnie, caly czas kierujesz sie opinia innych. Pomysl troche. Wez lusterko i odpowiedz sobie samej na pytanie czy podoba ci sie twoje odbicie. Tobie, a nie tysiacom osob z durnego forum.

Gość gość
Nie wysyłaj nikomu zdjęć w bieliźnie, będą jedynie materiałem do użytku dla koniotrzepów. Jeśli oczekiwałaś komplementów, to raczej się zawiedziesz. Nie jesteś gruba. Nie jesteś nawet blisko bycia grubą. Naucz się lubić siebie.

Gość gość
osoba na zdjęciu ma rozmiar 40-42? jak na mój gust, góra jest w rozmiarze 38, dół 38-40 (max)

Gość pełnia3
23.45 To samo miałam napisać ale stwierdziłam, że dziewczyna się raczej nie da na to złapać ;)

Gość gość
jestes chuda, tylko ze masz mocno wystajace biodra, taka kobieca sylwetka, jesli ja lubią, inni nie.. moim zdaniem to nieładne, zwłaszcza wielkie biodra i zero cycków, wolę na odwrót, spore cycki, i wąskie biodra

Gość gość
mam rozmiar 40 u góry i 42 na dole, a moje wymiary: 95-74-103 ale miło, że wyglądam na mniej :) uda wiem że mam spore, biodra też, ale te biodra są szerokie, nie nazwałabym ich grubymi... biust mam 75D, ale nie jest jakiś spory jak na mój wzrost 175+