Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujesmutek

co można kupić chłopakowi na walentynki? nie lubie tego dnia :(

Polecane posty

Gość czujesmutek

wiem że do walentynek jeszcze miesiąc ale znając siebie to potem nie bede miała nawet czasu żeby cokolwiek wymyślać. na Walentego daje mu przeważnie jakieś małe podarunki np perfumy, kubek z walentynkowym napisem, czekoladki, jednak nie wiem co w tym roku moge mu podarować :( on chodzi do pracy i jego stac na prezenty a dziewczynie to jeszcze łatwiej kupić... ogólnie przez to nie lubie walentynek, on zawsze da mi coś drogiego a ja nie mam tyle kasy (i nawet nie wiem co mu moge kupić) i przez to daje mu małe prezenty a potem jest mi głupio :( np. w zeszlym roku kupilam mu kubek, czekoladki (zapłaciłam jedynie 50zł) a on mi dał złote kolczyki które kosztowały 200zł!, 2 lata temu kupiłam mu perfumy i kartkę (też dużo nie wydałam bo to też było na promocji akurat) a on kupił mi Misia z napisem "Kocham CIĘ (tu moje imię)" koszyk słodyczy, oraz kupił nam wisiorki na łańcuszkach - połówki serca, on ma z moim imieniem ja z jego (srebro) ten prezent tez wyniósł go ze 150zł. Normalnie jest mi przykro że on mi takie rzeczy daje a ja mu tanie badziewie podaruje :'( nie chce przez to obchodzić walentynek ale znając go to on i tak mi cos kupił (i chyba wiem co bo niedawno ponownie przekułam sobie uszy i jak to zobaczył to powiedział "białe złoto ładnie by wyglądało w nowych dziurkach") załamać się można :(

Gość gość
Ja od swojej dziewczyny bym chciał dostać ładną koszulkę ze śmiesznym albo artystycznym obrazkiem na niej.

Jeśli on Ci daje takie rzeczy, to znaczy, że chce je Tobie dać. Nie musisz mu dawać niczego drogiego, ale coś, co zrobiłaś / znalazłaś / wymyśliłaś specjalnie dla niego.

Gość gość
kup mu seksowną bieliznę która założysz na wieczór tego dnia :)

ja Ci polecam znów perfumy, mój chłopak bardzo lubi je dostawać :D zazwyczaj kupuje z rozlewni perfum Goia, bo mają identyczne zapachy jak oryginały i super ceny :)

Może Porozmawiaj z nim szczerze i powiedz co cie gryzie. Przedewszystkim liczy się gesy, wiadomo, że nie każdego stać. Koszulka to fajny pomysł. A może ma jakieś hobby?

Gość czujesmutek
ma jedno hobby ale to tez bardzo drogi biznes... nie chce świętować walentynek :(

Gość gość
Ja bym z nim szczerze pogadał

ja też Ci polecam rozlewnie Goia jak dziewczyna wyżej :) co prawda męskich nie wąchałam nigdy, ale ja mam kilka zapachów od nich i cena super, a przedewszystkim trwałość na plus, bardzo dobre odpowiedniki znanych :)

Gość gość
jestem ciekawa i co wybrałaś? skusiłaś się na perfumy z tej rozlewni Goia co pisały dziewczyna? bo chyba sama kupię chłopakowi :D

Gość gość
ja się skusiłam! zamówiłam Invictusa, no rewelacja, super i na tym sie nie skonczy

Gość gość
one million też jest świetny z tej rozlewni (Y)

Gość gość
no rewelacyjny jest ten one million <3 chyba numer 309 Goia :) polecam też :D