Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona0105

gorączka i krwawienie po stosunku

Polecane posty

Gość zmartwiona0105

Witam, kochałam się z chłopakiem wczoraj, mieliśmy prezerwatywę, ale doszedł we mnie, a wiem że prezerwatywa nie daje 100 % pewności, że jest się zabezpieczonym. Teraz mam wysoką gorączkę, a po stosunku zaczęłam krwawić, wcześniej tak nigdy nie miałam. Co prawda, boli mnie też głowa i mięśnie i mam katar, a poza tym słyszałam, że raczej objawy cięży powinny pojawić się po 7 dniach od stosunku, ale czytałam też o tym, że niektóre kobiety mają tak wyczuloną intuicję, że mogą odczuwać, że są w ciąży już w kilka godzin po stosunku. Dodam jeszcze, że właśnie chyba zaczęła mi się owulacja dzisiaj, mniej więcej chyba tak kalendarzowo wypada u mnie.

Gość gość
Ostra infekcja wirusem grypy. Dużo pij. Popodnoś w rękach ciężarki (lub jakieś improwizowane ciężarki) i idź spać. To podnoszenie ciężarków, to po to, żeby przyśpieszyć wymianę mięsa tworzącego ściany oskrzeli i płuc.

Gość gość
To kara boska,idź do spowiedzi, wykonaj pokutę chlopaka zostsw prowadzi cie do grzechu i chorob wenerycznych

Gość gość
ja piertole wymianę miesa powiadasz ? :O:O skąd się biora takie debile ?

Gość gość
@ 23:56 A ty myślałaś, że jak działa wirus grypy ? Powoduje rozkład tkanki tworzącej ściany oskrzeli i płuc. Mięso zaczyna gnić, więc wytwarza się ropa, i w konsekwencji układ oddechowy przestaje działać. Podnoszenie ciężarków przyśpiesza proces wymiany tkanek w obrębie klatki piersiowej, a więc również w ścianach oskrzeli i płuc.

Gość gość
Zamiast sie puszczać poucz się biologii albo chociaż gotowania.

Gość zmartwiona0105
"Zamiast się puszczać poucz się biologii albo chociaż gotowania " Ale ktoś tu miły ;]