Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena_1234

usunięto

Polecane posty

Gość gość
Chyba ci nie pomogę niestety :( u mnie sytuacja wygląda tak, że ja niby nie mam nic do kumpli mojego faceta, przez rok z hakiem bycia z nim nie poznałam ich za bardzo, bo widuję ich tylko ze swoim, więc raczej z nimi nie rozmawiam. Zasadniczo więc nic do nich nie mam, ale... Jak można w każdy dzień wolny wyciągać kumpla z domu wiedząc, że ma laskę? Oczywiście mój też ma swoje za uszami, skoro się zgadza ;) ewentualnie idziemy razem, ale co to za frajda siedzieć z jego kumplami i słuchać, co oni robili w liceum x lat temu? Wolalabym jakiś fajny obiad ugotować, winko, film i takie tam. Jak słyszę tekst w stylu "dzwonił Tomek i pytał, czy wpadniemy" to już mnie jasna kurfa strzela :) w ogóle jak słyszę imię tego kumpla :) chociaż tak w zasadzie to nie mogę powiedzieć, że go lubię bądź nie, ale na nerwy mi działa. Niestety wyjścia z sytuacji nie znalazłam, trochę pomagają moje samotne wyjścia gdzieś do kumpli, ale to nie o to chodzi. W twojej sytuacji, no cóż, koleś jest po prostu niepoważny. Może jakoś ustalisz ze swoim, jak mniej więcej często będzie się z nim widywał? Ja na takie spotkania bym oczywiście nie chodziła, bo to absolutnie nie ma sensu.

Gość gość
miałam kiedyś jak myliśmy młodzi, mój chłopak miał wybitnie wkurwiającego znajomego. Był sporo od nas obojga starszy i wiecznie gdzieś wyciągał mojego 18-19letniego wtedy chłopaka. I wiecznie miał jakiś problem ze mną, non stop krytykował i zarzucał mi, że niszczę ich piękną przyjaźń.chciałam być fair tak jak ty, ale się nie dało bo w moich oczach mnie poniżał. Na szczęście kiedy napisał mi bardzo chamskiego sms'a którego pokazałam chłopakowi i tak o to przyjaźń się skończyła. Ty możesz postawić ultimatum, obrabiał ci dupę, jest dla ciebie nieprzyjemny, nie szanuje cię...dlaczego twój partner ma chcieć z nim spędzać czas?