Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy jeżdżą starymi gratami

Polecane posty

Gość gość

Matko, czemu nie możecie kupić czegoś nowszego? Zamiłowanie do dawnej motoryzacji? Ja przymierzam się do Volvo s90 d5

Taa, stare auta ktore wygladaja jak rupiecie a z rury pierdy spalinowe... wiekszosc aut to wlasnie takie stare

Gość gość
mnie stać na nowsze auto a jeżdże starym trupem, bo jeździ super, pomimo że ma rdze, bo nowsze auta to śmieci, mase bajerów do zepsucia się w nich, mało trwałe, nowsze wcale nie są lepsze

Gość df4533453
nowe auta mają filtry DPF i wiele innych rzeczy, które lubią się psuć. Im bardziej prosta budowa auta tym mniejsza awaryjność. Dlatego ja mam 17-letnie seicento 900cm. Do poruszania się po mieście najlepsze są małe samochodziki na benzynę(bez bezpośredniego wtrysku paliwa).

Gość erw3635345343
Nowe auta mają filtry DPF i wiele innych bajerów, które lubią się psuć. Do poruszania się po mieście najlepsze są małe benzyniaki na wtrysk pośredni. Dlatego ja posiadam 17-letnie seicento 900cm.

Gość bez skoku na bank
mam auto z 1998, niezawodne, prosta budowa, tanie w utrzymaniu, bez długów

Gość gość
I mieszkaja ze starymi zonami

Gość gość
Gdzie te graty? Podaj adres. Może na parkingach pod blokami, tam mają po kilka i stare

Gość gość
na 100 aut 90 ma więcej niż 10 lat ,tak wynika z badań rynku motoryzacyjnego

Gość gość
Pewnie musicie tak mówić, jeżdżę nowym VOLVO z 2014 i nie narzekam

Ja jeżdżę dość tanim, niezbyt nowym autem, bo się dzięki temu nie stresuję, że je obiją albo ukradną. Jak jechałem autem szefa na delegację, to godzinę szukałem parkingu strzeżonego!

Gość gość
U nas ksiądz proboszcz gustuje w marce Volvo. Wymienia co jakieś 3 lata na nowsze, zawsze ten sam kolor, myśli, że ludzie się nie kapną. A jak go odwiedzają koledzy po fachu to zawsze Rover, Saab, albo jakieś Chryslery na wypasie i terenówki. Ty od Volvo, jesteś księdzem? Oni gustują tej marce ☺☺☺

Gość gość
Nie może się pochwalić parafianom, bo to grzech pychy i nie wrzucą na tacę skubani, to daje upust na kafe, ale beka. Ewentualnie jakiś catfish z neta. Podawać się za kogoś kim się nie jest i chwalić się tym, czego się nie ma ☹Takie zjawisko socjologiczne dzisiejszych czasów ☹

Gość gość
Jestem lekarzem, mam zniżkę w Volvo, jako grupa preferencyjna.

Gość gość
Albo nowym,albo z 2014

Gość gość Catfish
A jestem gwiazda rocka ☺ Nie muszę niczego kupować, czekają, żeby dać mi za darmo w celach reklamowych ☺

Gość mechanika wymuszana
nowe auta są zaprogramowane w software aby się psuć zaraz po gwarancji, łatwo przeliczyć ilość cykli itp, i zaprogramować przeskok tego jako usterka, zarabiają salony i mechanicy, i biznes się kręci

Gość gość
Stare samochody mają swoją duszę. Jak się jeszcze o nie odpowiednio dba stosując wysokiej jakości kosmetyki takie, jak chociażby http://www.motochemia.pl/meguiars-m-137.html , i regularnie serwisuje, to lepiej się nimi jeździ niż nowymi.