Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurrrde

wg faceta nic nie robie w domu

Polecane posty

Gość no kurrrde

Przez ostatnie pare dni mamy sprzatanie w domu. Jak moj facet byl w pracy pozbieralam i wypralam tuziny jego brudnych skarpet z podlogi (ja swoich nie rozrzucam), pozgniatalam i spakowalam mnostwo jego puszek po piwie i napojach, ktore sie walaly po calym pokoju, wytarlam mu z kurzu i poustawialam na polce caly regal jego ksiazek (swoje mam cyfrowe). To wszystko robilam jak go nie bylo w domu. Dzis nie pracowal,wiec odkurzyl i zmyl podloge w pokoju, zmontowal kanape i ustawial na polkach reszte swoich rzeczy, ktorych ma duzo. Po czym wieczorem skarzy sie kolezance na czacie, ze ja nic nie robie w domu, tylko sie krece.

Gość gość
głupia moda mieszkania z facetem przed slubem. A zdajesz sobie sprawę ze teraz to już nie doczekanie twoje jeśli chodzi o pierścionek?zapomnij, przerabiałam to i znam mnóstwo takich par ze mieszkają ze sobą latami a dziewczyny nie mogą się doczekać głupiego pierscionka

Gość gość
Puszki jego powyrzucałaś? :o

Gość gość
Tak,a co?

Gość gość
Nastepny materac sie zali jak to piwkujacy konkubent robi z niej szmate i pasozyta - takiego sobie wybralas to tak masz!

Gość gość
Po co miałabym czekać ze wspólnym zamieszkaniem? Dzięki Bogu wiem jaki jest i jak to jest mieszkać z nim. Lepsze to ( i niedoczekanie się pierścionka) niż płacz po ślubie !

Gość gość
10:04, 10:42 ktos pisze o sprzataniu a frustraci juz pouczaja o mieszkaniu przed slubem, wyobrazcie sobie ze wszystkie pary jakie znam (juz zamęzne) mieszkaly ze soba przed slubem, byl i pierscionek i slub, jak mozna byc tak glupim zeby generalizowac swoj nieudany przypadek na wszystkich? wszystko zalezy od dojrzalosci i laczacego uczucia (jesli tego nie ma to mieszkanie wczesniej czy pozniej nie ma znaczenia bo i tak pojawia sie problemy), poza tym to nie o tym jest temat

Gość gość
Takie zachowania widziałabyś również gdybys z nim nie mieszkała. Głupie jest podejscie takie ze trzeba mieszkac ze sobą przed ślubem. A guzik prawda, wszytsko to widziałabys rónież nie mieszkając z nim. I teraz co? zerwiecie, znajdziesz kolejnego i znowu z kolejnym zamieszkasz , potem z nowu kolejny ?:-( żenuaaa

Gość gość
Materace nie zrywaja! Materace sprzataja puszki po piwie i skarpetki, znosza w milczeniu wyzwiska, czekaja latami na oswiadczyny a w nocy placza w poduszke.

Gość gość
To po co mu sprzątasz ? Sam niech se sprząta.

Gość gość
Prawiczki-koniotrzepy nie zaśmiecajcie tematu.

Gość gość
patologia..... "tuziny skarpet porozwalanych po podłodze " to tak lerzał przez kilka dni smierdzące az zdecydowałas sie posprzatac ??? tak mieszkaliscie ?

Gość gość
No i posprzątalas ten chlew (brrr!), on trochę ogarnąl, skomentowal jak typowa patologia, i co dalej? Po co się źalisz, jak nadal z nim będziesz? Facet, który rozrzuca brudne skarpety po podłodze jest dla mnie abstrakcją .Nie umiem sobie wyobrazić mieszkania z fleją i brudasem choćby przez tydzień. Te brudne skarpety już z jednego dnia, wylądowałyby za oknem. Szybko by się nauczył czystości.:)

Gość gość
Fleji się nie uczy a unika jak zarazy, fleja zawsze będzie fleją :-/ ...chodzi o kobiety, bo u facetów to wyjątki, narkomani jacyś, a u kobiet można się zdziwić niemiło :-D