Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za chwile ide robic test jestem 8 dni po owu

Polecane posty

Gość gość
Ja tez zrobilam test 4 dni przed okresem po poludniu i wyszedl juz pozytywny fakt blada jak nie wiem co ta kreska byla ale byla :-)

Gość gość
nawetnie wiem czy to biochemiczne czy poprostu powinnam wczesnie zaczac brac jakies leki bo mi powiedziala kiedys ginka ze mam problem z zagniezdzeniem sie zarodka, poza tym kiedys wiele lat temu jeszcze w liceum poronilam w 3 mies

Gość gość
wlasnie o to chodzi ze czesto testy wychodza juz przed terminem okresu

Gość gość
Wszystko ok, ale robić codziennie testy przez dwa tyg to obłęd tej kobiety :(

Gość gość
nie przez 2 tyg tylko od 8 dnia po owu czyli kilka dni doslownie

Gość gość
Ale po co? Nie ma miesiączki, robisz test. Proste jak budowa cepa. A późniejszy pełno tematów na Kafe: Czy cień kreski to ciąża? Test niegatywny czy to może być ciąża? Itd. Poziom gimnazjalny. :(

Gość gość
wlasnie zrobilam z rana kolejny test czyli juz 10 dni od owulki i mam negatyw, no coz jeszcze poczekam puki co do okresu jeszcze cztery dni

Gość gość
az szkoda kasy wydawac na takie testy

Gość gość
Póki kobieto. Przepraszam, ale po co tu o tym codziennie trąbisz? Nie dość, że nie słuchasz rozsądnych rad, to widać po Tobie strasznie infantylne podejście do życia. Żenada.

Gość gość
Ale napalona jesteś, że aż wstyd powinno ci być serio. Mentalnie sama jesteś dzieckiem.

Gość gość
dzieki za wasze prywatne opinie, puki co w 10 dniu od owu wyszedl egatyw, objawow nie mam podejrzewam ze ciazy nie ma no ale bede jeszcze testowac moze okres nie przyjdzie a testowq mam duzo bo kupilam komplet online wiec nie latam codziennie do apteki tylko mam w szufladzie

Gość gość
poza tym lepiej chyba byc infantylnym niz chamskim prawda?

Gość gość
Za granica nie mozna zrobic bety ? Tylko w Pl ja robia ?

Gość gość
tuto nie jest taki proste, podejrzewam ze prywatnie gdzies zrobia, moze musiala bym szukac prywatnej kliniki ale w naszym malym miasteczku nie ma, tutaj kobiety w ciazy na usg musza jezdzic do szpitala w sasiednim miasteczku

Gość gość
Dajcie dziewczynie spokój! Chce testować to niech testuje. Jej sprawa. Test może wykazać ciąże już od ok 8 dnia po owulacji, ale to bardzo infywidualna sprawa. Przeważnie tak wczesne pozytywne wyniki wychodzą gdy do stosunku doszło kilka dni przed owulacją i plemniki "czekały w gotowisci" na uwolnione jajeczko. W moim przypadku w pierwszej ciąży wyszedł pozytywny test 8 dni po owu, w drugiej 9 dni po owu.

Gość gość
Dobra niech testuje. Ale przypominam, że nas też męczy. Niech to robi w domowym zaciszu.

Gość gość
Brak slow. Szkoda mi cie troche. Po co calemu swiatu opowiadasz o tym ze robilas test. Czytasz ze ktoras miala cien na tescie i sie nakrecasz. Poczekaj az zajdziesz i dopiero informuj pol swiata.

Gość gość
W Pl tez robi sie prywatnie. Rzadko kiedy dostaje sie skierowanie

Gość gość
Ja robilam test 3 dni wcześniej i była normalna 2 krecha

Gość gość
Tak Wam to przeszkadza? To nie czytajcie! Macie jakiś nakaz czytania wszystkich tematów? Boże skąd w ludziach tyle negatywnych emocji?

Gość gość
wiem wcale nie wiem czy bede miala druga kreske w tym cyklu poprostu mam nadzieje i robie codziennie bo trudno mi wytrzymac jak testy mam w domu

Gość gość
A ile masz tych testów jeszcze w domu?

Gość gość
gość dziś Dobra niech testuje. Ale przypominam, że nas też męczy. Niech to robi w domowym zaciszu. x Dokładnie. Może jutro nie będzie komunikatu, że "test negatywny 11 dni po owu" (bo to oczywiste).

Gość gość
gość dziś A ile masz tych testów jeszcze w domu? x Porzuć nadzieję, dokupi :P Zapowiada się prokreacyjna Odyseja :D

Gość gość
"Z pamiętnika nerwowej staraczki": Dzień xxty po owu test negatywny (...) skończyły się testy z szuflady. Dzień XXty: w aptekach na terenie dzielnicy zabrakło testów, trzeba jechać do sąsiedniej.

Gość gość
Onlajn zamawia. Tam zawsze beda:)

Gość gość
I jak tam dzisiejszy test?

Gość gość
dzis juz 11 dni po owulce a test wciaz negatyw juz w sumie za bardzo nie robie sobie zludzen w tym cyklu

Gość gość
Ja jestem 10 dni po owu i na razie nie robię bo nawet testu nie mam. Czekam do soboty.