Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Apel do idiotek piszącyc do Arabów

Polecane posty

Gość gość

Drogie idiotki zapatrzone w wymuskanych, grzecznych, uśmiechniętych, prawiących komplementy, "zakochanych" muzułmańskich dzikusach z krajów arabskich, takich jak Maroko, Algieria, Tunezja, Libia, Liban, Sudan, Egipt, Arabia Saudyjska, Zjednoczone Emirat Arabskie, Oman, Katar, Jemen, Irak, Syria, Jordania, dodam jeszcze niearabskie Pakistan i Turcję (jesteście idiotki, więc nie wiecie, że to kraje muzułmańskie, musiałem więc wymienić), PRZESTAŃCIE pisać idiotyczne smsy do swoich "ukochanych" z różnymi bziu wziu ojejeje, bo ja nie chce się trudzić z ich tłumaczeniem. Niestety mam kontakt z kolorowymi wszelkiej maści, a ostatnio niestety z Arabami (sami się przyczepili, jak bym ich widział w Auschwitz, a nie na polskich uczelniach), ONI traktują kobiety jak książniczki, po to, aby je wykorzystać, TO JEST INTERES, zrozumcie to IDIOTKI!!! To nie ta kultura i mentalność. Jak bym wam IDIOTKI powiedział, co mówią ciapaci w męsko-męskich rozmowach to byłybyście przerażone i nie chciałybyście ich znać!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować