Gość gość Napisano Styczeń 15, 2017 Drogie idiotki zapatrzone w wymuskanych, grzecznych, uśmiechniętych, prawiących komplementy, "zakochanych" muzułmańskich dzikusach z krajów arabskich, takich jak Maroko, Algieria, Tunezja, Libia, Liban, Sudan, Egipt, Arabia Saudyjska, Zjednoczone Emirat Arabskie, Oman, Katar, Jemen, Irak, Syria, Jordania, dodam jeszcze niearabskie Pakistan i Turcję (jesteście idiotki, więc nie wiecie, że to kraje muzułmańskie, musiałem więc wymienić), PRZESTAŃCIE pisać idiotyczne smsy do swoich "ukochanych" z różnymi bziu wziu ojejeje, bo ja nie chce się trudzić z ich tłumaczeniem. Niestety mam kontakt z kolorowymi wszelkiej maści, a ostatnio niestety z Arabami (sami się przyczepili, jak bym ich widział w Auschwitz, a nie na polskich uczelniach), ONI traktują kobiety jak książniczki, po to, aby je wykorzystać, TO JEST INTERES, zrozumcie to IDIOTKI!!! To nie ta kultura i mentalność. Jak bym wam IDIOTKI powiedział, co mówią ciapaci w męsko-męskich rozmowach to byłybyście przerażone i nie chciałybyście ich znać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach