Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zsuwajace się spodnie ciazowe

Polecane posty

Gość gość

Witajcie jestem w 6 miesiącu ciąży, kupiłam sobie ciążowki w hm rozmiar 36 z wysokim pasem, mają niski stan. Na początku wydawały mi się idealne ale jak w nich chodzę to zwyczajnie spadają mi z tyłka, zsuwaja mi też majtki i co chwilę musze je pociągac. Koleżanka grubsza ode mnie kupiła sobie w innym sklepie 2 pary i ma to samo i chodzi tylko w leginsach bo tylko one dobrze sie nosza. Chciałam sobie dokupić jeszcze inne spodnie żeby w miarę wyglądać ale szkoda mi kasy jak inne też mają mi tak spadać, a w leginsach to średnio był wyglądała bo mam chude nogi i chudy tylek. Może macie jakieś fajne triki żeby ogarnąć te spodnie? Myślałam o pasku ale te spodnie nie mają szlufek.

Gość gość
A mają gumkę z guzikiem? Ja takie miałam "rosły" razem ze mną.

Gość gość
Mam dwie pary z hm i to samo sie dzieje, tez mi majtki sciagaja:) ja rzadko wychode z domu to jakos wytrzymuje, w domu jestem w dresach i leginsach. Ja brzuch urosnieto bedzie gorzej, tzn mi w pierwszej ciazy ten material sie zwijal pod brzuchem, ale ja wtedy schudlam. Te co kupilam teraz maja sztywny szew na gorze to moze nie bedzie ten material tak zjezdac...

Gość gość
kup sobie szelki.Mnie to rozwiązało problem

Gość gość
11:54 no właśnie nie mają, jak czytałam o roznych spodniach ciążowych jeansowych to dziewczyny zachwalaly ze są takie wygodne itd. wiec się skusilam i jestem zawiedziona.

Gość gość
No chyba będę musiała pomyslec o szelkach bo poprawianie co 5 minut nie jest zbyt komfortowe..

Gość gość
Cieście się, ze są jakiekolwiek ciuchy na was a nie musicie latac nago :-)

Gość gość
12:17 co znaczy jakiekolwiek ciuchy na was? Co mi po spodniach które mialy byc wygodne a spadają z tyłka, w zwykle nieciążowe dresy tez się zmieszcze,czy inne na gumce wiec bez łaski, w bluzkach chodzę swoich sprzed ciąży tylko tych dłuższych żeby nie mieć brzucha na wierzchu. Także kłaniac się producentom odzieży ciążowej nie musze bo inaczej bym chodziła nago;/

Gość gość
Ja mam teź dżinsy z hm roz. 36 i są super. Mają gruby elastyczny pas który po naciągnięciu na brzuch sięga pod same piersi i nic mi się nie zsuwa nic nie uciska. Pozdrawiam

Gość gość
Nosisz na goły brzuch? Spróbuj włożyć pod pas koszulkę, mi pomagalo

Gość gość
Ja mam spodnie z c&a i z waikiki i tez mi się zsuwaja ale wiadomo spaść nie mogą bo jest pas na brzuch

Gość gość
A mnie się zsuwaja tak ze krok mam z 10 cm niżej. Noszę na goły brzuch, jak je mierzyłam to wydawały mi się idealne i pas fajnie dopasowany a tu taka lipa. Ale spróbuję z ta koszulka