Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pytanie ??

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie . Dotyczy ono stosunku jakie ma do mnie 9 letnie dziecko . Jest to siostrzenica mojego męża . Rodzina męża nauczyła ta mała , że wujek to skarbonka , bo dobrze zarabia i ze ma dawać drogie prezenty , jakie dziecko sobie zamarzy. Ja się na to nie zgadzam , nie podoba mi się, że dziecko naciąga mojego męża na drogie prezenty. I tu niestety okazało się, że rodzinie męża się to chyba nie podoba i mała jest do mnie bardzo wrogo nastawiona . Nie wita się ze mną , ignoruje mnie , jest nieprzyjemna . I to akceptuje , trudno . Ale rodzina męża usilnie próbuje pokazywać , że wszystko jest ok. Czyli na sile ka do mnie ciągną , każą mi/jej się z nią przytulać pożegnanie i przywitanie mimo , że ona nie chce i dla mnie też jest to mocno krępująca sytuacja . Bo jak objąć dziecko które stoi jak słup i patrzy na mnie wrogim bezczelnym spojrzeniem . Nie dziecko winie za to , tylko rodzinę . Jak delikatnie lecz stanowczo , dać do zrozumienia rodzinie męża ze nie życzę sobie wymuszania takich sytuacji ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować