Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egeszege

Bardzo blada druga kreska

Polecane posty

Gość Egeszege

Witam, Dziś mija 10 dzień od dnia spodziewanej miesiączki. Na nią jednak się nie zapowiada. Z narzeczonym staramy się o dziecko od niedawna. Wczoraj robilam test na którym wyszła bardzo blada druga kreska i po jakimś czasie trochę bardziej intensywna. Dziś rano zrobilam kolejny test na którym na poczatku pojawiła się ledwie widoczna (albo ja sobie wmawialam ze ona tam jest)kreska i kolejny raz po czasie zrobiła się juz bardziej intensywna cieniutka kreska. Wedlug kalkulatora ciąży powinnam byc juz w 5 tygodniu ciazy, czy to mozliwe ze na tym etapie kreski nadal bylyby az tak blade?Niby wszystko wskazuje na to ze jestem w ciąży bo jestem prawie cały czas ospala,wszystko mnie denerwuje mam obolale i nabrzmiałe piersi i czasami delikatne mdlosci. Czy któras z was tez tak miała? I co mam o tym myslec? Dodam ze to by było moje pierwsze dziecko i jestem 'ciemna masa' w tych tematach..

Gość gość
Tak, nawet blada kreska oznacza ciążę. Hormonu ciazowego jest na razie malo i stad blada kreska. Powtórz za dwa, trzy dni to pewnie bedzie wyrazna. Do lekarza na potwierdzenie ciązy umow sie okolo 7 -8tyg. Powinno bic juz serduszko.

Gość gość
tak jestes w ciazy gratulacje,czy blada czy ciemna i tak oznacza ciaze

ja w 5 tygodniu tez miałam drugą bladą kreske... a teraz jestem w 7 miesiacu ciąży :-)

Gość gość
Moja kreska na teście ciążowym była tak blada, że widoczna tylko pod światło przy oknie :D a dziś jestem w 25 tc :)