Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu dla niektorych kobiet tak wazne jest jedzenie a nie szczupla sylwetka

Polecane posty

Gość gość

Czemu dla niektorych kobiet tak wazne jest jedzenie a nie szczupla sylwetka

Gość gość
Bo im juz nie zalezy na staraniu sie dla facetow wola pomyslec o osbie bo facet i zdradzi.

Gość gość
taaa bo faceci przeciez szczuplych nigdy nie zdradzaja:D

Gość gość
Bo jedzenie jest dobre, a sylwetka i tak wyląduje w piachu więc tyle użyją co sobie pojedzą .

Gość gość
bo lepiej zaznać troche przyjemnosci w tym życiu a jedzenie to jedna z niewielu przyjemności

Gość gość
Autorko a dlaczego dla sporej części facetów ważne jest jedzenie a nie szczupła sylwetka?

Gość gość
A ja myślę, że autorem jest facet.

Gość gość
Dla mnie tez jest wazniejsze jedzenie niz sylwetka. Uwielbiam gotowac a jeszcze bardziej jesc.

Gość SlowianskaLala
Bo maja niskie poczucie wartosvi i problemy ktore zajadaja. Ja tez lubie jesc ale nie jestem gruba. Trzeba rozroznic jedzenie a w.*************.a.n.i.e

Gość gość
Można jeść i mieć szczupłą sylwetkę. Trzeba uprawiać sporty. Bieganie, pływanie, fitness, jazda na rowerze... Niewiele osób ma taką przemianę materii, że je co chce i ile chce, a nie tyje. A zresztą, nie każdy musi być szczupły. Najważniejsze, żeby nie być otyłym, bo to ani ładne, ani zdrowe.

Gość gość
gość dziś no właśnie o to chodzi - skoro nawet szczupłe zdradzają, to po co się starać?

Gość gość
A dlaczego wielu ludzi wybiera papierosy, a nie zdrowie?

Gość gość
Ciekawe kiedy szostakową dopadnie efekt jojo...

Gość gość
Bo jedzenie jest przyjemne a głodzenie się to męka. Nie każdy musi ważyć 50kg. Wiele osób z 70kg wygląda bardzo dobrze. Grunt to się nie otłuścić ja prosię. Poza tym nie wszyscy (również faceci) lubią chude babki. Wielu woli krągłości, gdzie potrzeba. I super. Każdy znajdzie swojego amatora.

Gość marmolada91
jedzenie jest bardzo ważne i nie chodzi tu tylko o sylwetke! jesteś tym czym jesz czy jakoś tak. To co zjadamy wpływa na nasz organizm i na nasze samopoczucie. wcale nie jest dla mnie ważne żeby mieć rozmiar XS, wole mieć moje M jeśli czuje się przy tym atrakcyjnie i zdrowo. pomaga mi w tym zdrowa kuchnia. chodzi po prostu o gotowanie na zdrowszych zamiennikach ,zawsze znajde coś ciekawego na biolovers.pl

Gość gość
Moja szwagier ka tez powtarza ze ona się szanuje.....tzn.dba o sylwetkę itp....tylko ze prowadzi się jak zwykła szmata dwójką dzieci każde z mężem innej kobiety.A jej córka się jawnie śmiała z dzieci sąsiadów (jest ich czworka)....tyle dzieci ,aż mi się cislo na usta i każde ma tego samego tatę.