Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Singielki jak robicie to same, nie szkoda Wam?

Polecane posty

Gość gość
nie mozesz zacząć chociażby od normalnego seksu czy takiego kontaktu a nie szykować się jak na wojnę z Ruskimi?

Gość gość
bez milosci nie wobrazam sobie tego

Gość gość
od normalnego seksu zaczyna się już w trakcie fascynacji jak już się zdarzy po okresie posuchy to biedny facio będzie miał ręce pełne roboty

Gość gość
zle powiedzialam - bez zauroczenia jakiegos. milosc to zbyt wielka sprawa zeby tak szybko sie pojawila.

Gość gość
No tak to ciekawy temat ale tez i bardzo trudny,przypadkowy seks czy masturbacja? Latwo jest przyzekac ze nigdy wiecej slabosci ale przeciez kiedys organizm i chormony zaczna buzowac Ciagle slyszy sie moxlitwa i silne postsnowienie pomoze,widocznie jestesmy za slabe.,, jesli ,nalazlaby sie jakas osoba majaca podobny problem to. Chetnie poroxmawiam , nie mam rodzenstwa,przyjaciolki chcialabym sie z kims zaprzyjaznic tak normalnie do babskiego pogadania.

Gość gość
ja nie mam problemu z masturbacja. wole to jak przypadkowy s

Gość gość
ale chodzi o orgazm.. mozesz to robic sama np. przy facecie i jeszcze sie bedzie cieszył, przeciez współcześnie to normalne, moze w kraju dziewczyny mają opory bo muszą czuć coś wiecej żeby się rozebrać? przecież duzo osób robi to nawet na plazy i tez idziesz prawie naga..?