Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konczy sie polog i maz chce seksu

Polecane posty

Gość gość

A mi sie kuzwa wogole nie chce. Mam ochote ale nie mam sily. Sprzatam gotuje zakupy opieka nad dzieckiem to.mnie tak zajmuje ze czasem.nie mam czasu nawet kapieli wziac. Owszem.moj facet zajmie sie dzieckiem godzine. Pozniej robi taka mine jak sraja.cy kot na pustyni. Wczoraj ledwo wygospodarowalam 40min na cwiczenia. On chwile pogada z dzieckiem a jak sie wydziera daje mu mm i maly spi. A ja staram.sie pilnowac godzin karmienia( karmie troche piersia i troche mm i chcialabym karmic wiecej piersia,ale jak? Skoro tata mu robi bebiko) Mam dosc. Myslalam ze na macierzynskim chociaz dokoncze prawo jazdy ale jak tu sie uczyc skoro mam trzy absorbujace osoby obok. Tak trzy, bo jeszcze pies ktory sie leni i trzeba sprzatac 2razy dziennie bo wszedzie te klaki i gotowac mu osobne jedzenie. Robie wzsytko w biegu dla innych i gdzies zatracam siebie...:( kocham.moje dziecko i meza ale lepiej bylo mi samej

Gość gość
Na seks wogole niemam ochoty a maz mnie bez przerwy oblapia i juz nie moze sie doczwkac kiedy polog sie skonczy....:(

Gość gość
I dlatego nie planuje mice dzieci......wspolczuje. A ponoc macierzynstwo to blogoslawienstwo.....chyba w TV

Gość gość
Dlatego najlepiej nie mieć dzieci :)

Gość gość
Ciaze okropnie przechodzilam a porod to trauma. Wiedzialam ze bedzie ciezko ale nie wiedzialam ze az tak. Tak bym.chciala moc isc sama na spacer na rower a tu nawet planowac musze ze pocwicze. Waze 75kg przy 155. Zawsze wygladalam swietnie. Dbalam o siebie chodzilam na silownie a terax nie mam czasu makijazu zrobic nie mowiac o seksie bo wogole mi sie nie chce a w dodatku boje sie ciazy:(

Gość gość
Nie piszcie kobiecie, że dlatego nie trzeba mieć dzieci. Zagon dziada do roboty, pomocy,'gdy wraca do domu. Widzę, że to jeden z tych, który myśli, ze jak jesteś z dzieckiem (i psem;)) w domu, to nic nie robisz. Normalne powinno być, że on wraca i na tyle potrafi i chce zająć się dzieckiem, ze Ty możesz wtedy się wykapac czy trochę odpocząć. Nie wiem co Ci faceci mają w głowach, wieczni chłopcy, gdyby kobieta tak się zachowywała to od razu by ja ukamieniowano, że wyrodna matka, ale tatuś może szukać drogi i dojrzewac latami do rodzicielstwa:/

Gość gość
ale dziewczyno po co NAM o tym piszesz? powiedz to swojemu mężowi!!!

Gość gość
Spoko podrosnie bedziezz miala czas dla siebie:)