Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liluu007

sposób szybkie na zarobienie kasy! cashback

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam dla Was sposób na zarobienie kasy w łatwy sposób dzięki serwisowi cashbacklove! ( w załączniku dowód ) 1. http://www.cashbacklove.pl/rejestracja/1e962cfe-db1c-11e6-98ca-0cc47aaad1f6 Wchodzicie w ten link i dokonujecie rejestracji na stronie. Z automatu dostajecie za to dyche! 2. Jednak kase wypłacić można od 30, więc wchodzicie na stronę główną cashbacklove, wpisujecie w wyszukiwarce "lottoland". 3. Kupujecie zakłady za 9zł. Ale tak naprawdę ich nie tracicie! Po przelaniu 9zł na wasze konto cashbacklove trafia 20zł czyli macie już 30zł. 4. Dostaniecie też link (podobny do mojego), i za każdą zarejestrowaną osobę dostaniecie 10zł. Nie ukrywam że ja też. Mam nadzieję że na coś Wam się przyda ta kasa :) rozsyłajcie po znajomych, to naprawdę świetny sposób :) I rozumiem waszą sceptyczność, też byłam sceptyczna. Pamiętacie wątki o wypełnianiu ankiet? To coś podobnego i wcale nie ma w tym przekrętu. Wiele pozytywnych opinii w internecie zmieniło moje sceptyczne zdanie. Nie znalazłam ani jednej opinii, że ktoś został oszukany. . Daje wam możliwość, a to czy będziecie bogatsze o 21 złotych i doświadczenie to już Wasz wybór !