Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poczulisbyście sie głupio jakbyscie takie cos uslyszeli na swój temat?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś fryzjerka ( z ktora przeszłam z ty mi ostatnio powiedziała coś takiego) " bo ty na poczatku sie wydajesz taka grzeczna, taka nieprzystepna, a teraz tak mi sie fajnie z toba rozmawia, kto by pomyslal " :O

Gość gość
aha, a gary w domu umyte?

Gość gość
słyszę to wiele razy w roku, zwłaszcza od kobiet

Gość gość
no ja jestem kobieta i uslyszalam to od fryzjerki, ale i tak sie dziwnie poczułam :O w ogole powinna cos takiego mowic? Usmiechnelam sie i nic jej nie powiedzialam, ale tak sie zastanawiam...

Gość gośćula
ło rety,problem z tyłka,na polski tłumacząc "myślałam ze jesteś zamknietą w sobie introwertyczką ,a jesteś podobną do mnie ekstrawertyczką"

Gość gość
czy ona jest les? też się zastanawiałam ale potem pomyślałam a co mnie to...

Gość gość
Raczej nie jest les bo ma meza..

Gość gość
że mam męża niczego nie dowodzi. innymi słowy chciała ci w kurtuazyjny sposób powiedzieć że twoja fizis odstrasza ale po bliższym poznaniu zyskujesz

Gość gość
Raczej nie jest les bo ma meza..

Gość gość
Ja bym w takich słowach niczego dziwnego się nie doszukiwała, sama też zyskuję przy bliższym poznaniu

Gość gość
Widocznie wyglądasz francowato a faktycznie jesteś normalna :-P ...gorzej by było odwrotnie ;-)

Gość gość
Ale ona chwaliła właśnie mój wygląd, że niby jestem ładna, mam ładne włosy itd, ale też stwierdziła, ze wygladałam jej na nieprzystepną :O

Gość gość
Albo też kiedyś jak sie wprowadzałam na stancję to usłyszałam po jakims czasie ,że " jejku , myslmy myslały, ze bedziesz pedantką i nas gonić ze sprzataniem, ale jestes calkiem spoko, widzisz jednak pozory myla"... może wyglądam sukowato czy co :P

Gość gość
Ale o co ci chodzi dokladnie? Ze jest mila? Czy moze obawiasz sie ze cie podrywa? Kobiety prawia komplementy sobie nawzajem najczesciej bez podtektstow, bo np jestes jej klientka i chce ci sie podlizac

Gość gość
Nie przyszło nie do glowy zeby mnie podrywala, zreszta sama wole facetów, tylko mnie to raczej zmartwiło, ze mnie tak negatywnie ocenila przy pierwszym poznaniu, tzn. ze moze robie nagatywne wrazenie nie wiem czemu... Słyszałam też opinie faceta, ktory mnie kiedys podrywał, ze wygladam na bardzo pewną siebie i bal sie do mnie zagadac

Gość gość
problem z doopy musisz byc niezlym pustakiem :O

Gość gość
No nie wiem czy taki z d**y bo robienie dobrego wrazenia jednak pomaga w zyciu, w pracy i w ogóle wszedzie

Gość gość
Pi.,erdol sie kogo to obchodzi

Gość gość
Dlatego, ze jestes jej klientka jednak zachowala sie z nietaktem wg mnie. Tyle ze pewnie nieswiadomie, ale nie powinna byla tak mowic mimo wszystko. Ale nie przejmuj sie tym bo ludzie nas roznie oceniaja, to ze ona tak ocenila nie znaczy ,ze musi kazdy patrzec na ciebie tak samo :)

Gość gość
Też mi tak ludzie mówią, wkurzające

Gość gość
No wkurzajace i zastanawiasz sie co jeste z toba nie tak ze ktos cie tak ocenil... Niby p*****la ale wplywa negatywnie na poczucie wartosci :O

Gość gość
Oj tam glupia pipa nie przejmuj sie nia. tak to powiedziala jakby introwertyk to byl ktos gorszy. Niby mila a falszywa nienawidze takich ludzi

Gość gość
Nie masz innych problemów? Pocieszę cię, też mnie nieznajomi ludzie na pierwszy rzut oka dziwnie odbierają, ale ich sprawa.

Gość gość
No to jednak jest powazny problem skoro Cię dziwnie odbieraja bo będzie Ci to utrudniało życie, pierwsze wrazenie wszędzie pomaga... ja nie wiem jak mnie pozostali odbiera, ale mam wrazneie,ze niektorzy dosc dobrze

Gość gość
ciesz się że oceniają cie jako pewna siebie suke mnie biorą za sierotke i są bardzo zdziwione że jednak umiem się odszczekac

Gość gość
Nie mam z tym problemu, wiem np. że mam poważny i srogi wyraz twarzy przy osobach nieznajomych, poprostu nie lubię szczerzyć zębów bez powody. kiedy jest potrzeba zaczynam to kontrolować

no ja jestem kobieta i uslyszalam to od fryzjerki, ale i tak sie dziwnie poczułam pechowiec.gif w ogole powinna cos takiego mowic? Usmiechnelam sie i nic jej nie powiedzialam, ale tak sie zastanawiam... x nie, służka nie powinna być tak bezczelnie szczera względem swojej pani, która już i tak robi jej łaskę, nawet przechodzi na ty, czasem przed wizytą sama umyje łeb i wytrzepie uszy o wannę.

Gość gość
U fryzjerki kobieto trzymaj język za zębami, dobrze ci radzę.