Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poczulisbyście sie głupio jakbyscie takie cos uslyszeli na swój temat?

Polecane posty

Gość gość
brokeninside87- nie ,aczkolwiek nawet skoro przeszłysmy na ty (z mojej inicjatywy zreszta) to powinna trzymac sie pewnych reguł i uwazac co mowi bo moze kiedys taka szczeroscia zbytnia zniechecic do siebie klientow czy przyjaciol, ja sie niestety troche do niej zniechecilam pomimo ,ze pozornie byla mila. i nie znaczy to, ze jest "slużką" czy kims takim, ale ja np. staram sie jednak zachowywać tak zeby nie sprawiac nikomu przykrosci, nawet jesli mialabym cos przemilczec, no ale chyba nie kazdy tak potrafi

Gość gość
"Nie mam z tym problemu, wiem np. że mam poważny i srogi wyraz twarzy przy osobach nieznajomych, poprostu nie lubię szczerzyć zębów bez powody. kiedy jest potrzeba zaczynam to kontrolować" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX To niezbyt dobrze, że nie starasz się nawet tego zmienić bo ludzie przez to moga Cie gorzej odbierać, a przez to może Ci sie gorzej powodzić w życiu osobistym czy w pracy

Gość gość
Poza tym skoro jak piszesz " nie lubisz szczerzyć zebów" to możesz byc tym bardziej oceniana negatywnie bo ludzie wolą jak ktoś jest miły i usmiechnięty

Gość gość
komplement ci dala, a ty masz problem. jednak dobrzw cie ocenila i teraz jest w bledzie

Gość gość
pewnie wygladasz na dobrze ulozona, grzeczna dziewczynke, ktoea nie eydala sue jej ciekawa i atrakcyjna towarzysko a w rozmowie zyskalas, bo jakos ida wspolne tematy i nie tozmawiacie na sile. mysle ze powinna zachowac dla siebie swoje odczucia i miec wiecej taktu, bo to nie zjednuje jej klientow.

Gość gość
Oj tam sie przejmujesz jaka sie wydałaś. Jednaj osobie możesz sie wydać taka, a 10 innym inna, roznie nas ludzie odbieraja

Gość gość
Nie czytałam żadnych odpowiedzi, tylko pierwszy post autorki. Ty naprawdę ten tekst fryzjerki aż tak musisz rozkminiać, aż musisz pytać o to ludzi? Niektórzy to się naprawdę nudzą. Mnie moja obecnie dobra koleżanka powiedziała: "na samym początku jak cie nie znałam, myślałam, że jesteś zarozumiała, ale jak cię poznałam bliżej, to od razu wiedziałam, że się pomyliłam, bo jesteś naprawdę fajnym człowiekiem" I co? miałabym w jakikolwiek sposób to rozkminiać? nawet na to bym nie wpadła. Autorko, nie masz co robić?