Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dbacie o was zwiazek?

Polecane posty

Gość gość

Tyle tematow o dbaniu o dzieci, a jak dbacie o was zwiazek? Jestem 5 lat po slubie i czasem wdaje sie monotonia. Chcialabym aby caly czas pielegnowac nasz zwiazek; ale jak to zrobic? Macie jakies sposoby? Niektorzy pewnie robia sobie prezenty, kolacje przy swiecach, wypadu na weekend..

Gość gość
Monotonia ci sie wdaje? A gdzie ona ci sie wdaje? To usiądź sobie tą monotonią raz na piecu, raz na mrowisku, raz na śniegu... Będziesz miała odmianę.

Gość gość
W sumie to nie wiem. Jestesmy razem juz 9 lat a malzenstwem 6. Chyba poprostu jak sie kochamy to na zaboj jak klocimy to tez i nie ma nudy. Nie czuje wogole ze juz tyle czasu zlecialo, mam warazenie ze nam go od zawsze a jak bym byla z nim z rok. A okazujemy sobie milosc codzien bardziej maz bo ja zolza okrutna jestem ale iskrzy :-)

Gość gość
Spotykamy sie ze znajomymi, idziemy biegać, robimy sobie wieczór filmowy lub idziemy do kina i pozniej cos zjeść. Oczywiscie to wszystko od czasu do czasu.

Gość gość
Co w tym dziwnego ze ludzie wspominają monotonii? Rutyna wkrada sie w związki

Gość gość
A czy ta rutyna jest taka zła? Mi ona nie przeszkadza, bo jeśli się z kimś dogaduję, jest mi dobrze to nawet głupie wspólne głupie sprzątanie sprawia mi przyjemność. Dla mnie dbanie o związek to dbanie o druga osobę. Otoczenie ją ciepłem, serdecznością i miłością:) Bardzo ważna jest bliskość, ja z moim jesteśmy razem 3 lata i jest iskra taka sama jaka była na początku:) My się w sobie po prostu tak z powrotem zakochujemy raz na jakiś czas. W łóżku potrafimy się zaskakiwać, raz ja coś inicjuje kiedy mam ochotę, raz on. Ważne jest podejście, gdy kobiety albo mężczyźni narzekają że druga połówka nie ma ochoty, to ja się zastanawiam w jaki sposób oni inicjują to zbliżenie, bo gdyby mój mężczyzna zaczął od masażu, relaksując mnie i rozluźniając, a z czasem ten masaż stawałby się co raz bardziej namiętny i zuchwalszy, gdyby zaczął pieszczoty które rozbudziłyby moje zmysły, to ja nie wyobrażam sobie jakbym miała nie nabrać ochoty i odmówić zbliżenia:P Znam sposoby na mojego ukochanego, jeśli mam ochotę to nie mówię mu o tym a po prostu zabieram się delikatnie i niewinnie do dzieła ;)

Gość gość
Jak nie ma jesXze dzieci to żaden problem zeby gdzieś wyjechać do spa, isc do kina itp a jak sa juz dzieci to wtedy trzeba sie naglowic. Bo nie zrobisz romantycznego wieczoru bo trzeba dzieci nakarmić umyć polozyc spac, potem zrobic obiad na jutro posprzątać i padasz na pysk a od raba śniadanie zawoź do przedszkola szkoły wy do pracy itd