Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umowilybyscie sie?

Polecane posty

Gość gość

Napisal do mnie na facebook pewien chlopak z mojego miasta... Niby pomylka, ale wciaz chce sie spotkac,pisze ze UWAGA nudzi się i chciałby sie spotkac. I tu moje pytanie :D to jakis patent na podryw ze niby mu nie zalezy lub asekuracja 'na kolezanke'w razie gdybym mu sie nie spodobała? Czy raczej nie ma sie co doszukiwac drugiego dna i to jakis debil?

Gość gość
Ludzie na ogół spotykają się z innymi wtedy kiedy nie mają nic do roboty, kiedy się nudzą... więc napisał prawdę.

Gość gość
Ale chyba nie wypada tak pisac nawet jesli to prawda.Ja dla przyjaciol zawsze znajde czas,a nie tylko wtedy gdy się nudze. to brak szacunku wg mnie

Gość gość
Znajdujesz czas bo cie o to proszą, czyli twoi przyjaciele mają w tym jakiś interes że chcą się spotkać, pewnie się nudzą :P Faceci często nie myślą co mówią, zdarza im się palnąć jakieś głupstwo a wy kobiety za bardzo w to wnikacie, interpretujecie nawet zwykłe przejęzyczenie na niekorzyść faceta, aby mu tylko dosrać. Masz ochotę się z nim spotkać, to spotkaj się i dopiero wtedy przekonasz się jaki jest.