Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa11

Pokój u babci

Polecane posty

Gość majaa11

Mam problem, bo zdziwiła mnie reakcja mojego faceta. Otóż byliśmy ostatnio u mojej babci i spaliśmy w pokoju, w którym spałam i śpie za każdym razem, gdy jestem u babci. Z tym pokojem mam wspałanie wspomnienia, bo miałam tu swój pierwszy raz i kilka przygód z wakacji. Mój facet wie tylko tyle, że sprowadzałam sobie tutaj facetów (moja babcia troche nie ogarnia i gada zbyt dużo :/) Cóż wie, że ten pokój i to łóżko ma pewną historię. Gdy nadeszła noc, chciałam się pobawić ze swoim facetem, a on nie był w stanie nawet. Powiedział, że świadomość co się działo w tym łóżku jest dla niego zbyt aseksualna i nie da rady. Odwrócił się i poszedł spać. CZY TO JEST NORMALNE!?

Gość gość
Bardzo normalne , powinien Cię olać , bo widać dajesz na prawo i lewo

Gość majaa11
Proszę o wypowiedzi :)

Gość gość
Czego oczekujesz ? Tego że będziemy pytać w jakiej pozycji dawałaś tyłka na tym łóżku ? Twój facet powinien Cię kopnąć w zad

Gość majaa11
dziś Raczej o to czy to takie bardzo uwłaszczające mężczynie jest spanie w miejscu, gdzie miało się z seks z innym mężczyzną Ma to dla was znaczenie

Gość majaa11
Proszę o wypowiedzi raz jeszcze.. Zależy na Waszych opiniach

Gość gość
Ale co tu powiedzie, skoro babcia widziala, ze przyprowadzasz chlopakow i teraz opowiada o tym chlopakowi:D

Gość majaa11
dziś no o tym czy by Was to ruszyło.. w trakcie tej wizyty o tym nie wspominała, tylko duzo wcześniej. Tylko ta wiedza w nim już jest i tak jakoś kotłują się w nim te myśli Mielibyście problem z uprawianiem seksu z dziewczyną w łóżku, w którym ona wcześniej już to robiła, ale z innym facetem?

Gość gość
dziewczyno! pokój czy łóżko nie jest problemem. Leżąć tam koleś uświadamia sobie, że koło szlaufa leży, a nie dziewczyny, którą trzepali pewnie jacyś jaskinowcy z łapanki na ulicy. Koleś pewnie się zastanawia, co on najlepszego wyprawia i z kim się wiąże..

Gość 123gośka
Podłączam się pod temat!!! Miałam bardzo podobnie!!! Z kolei mój mi powiedział, że źle się czuje w miejscu, którego nienawidzi w mojej historii.. POWÓD DOKŁADNIE TEN SAM! Oni chyba jednak tak mają! :/

Gość gość
Mnie sie zdaje, ze o te przygody chodzi, bo pierwszy ra raz to niekoniecznie. Wiadomo, ze to pewnie byl Twoj staly i dluzszy zwiazek, a jego razi, ze mialas przygody. A swoja droga, u niego w lozku on nic nie mial?