Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie o sklepie internetowym ZEBREX

Polecane posty

Gość gość

konkretnie buty

Gość gość
zamówiłam właśnie koszulke z tego sklepu, wszystko wyglada dobrze ale jednak obawiam sie rezultatów

Gość gość
Generalnie polecam. Sklep ma bardzo dużą ofertę z przystępnymi cenami. Produkt dotarł w wyznaczonym czasie, jest oryginalny i zgodny z opisem. Minus za brak wyboru w rodzajach dostawy, albo firma kurierska albo kurier Poczty Polskiej. Czesto nie ma mnie w domu do wieczora i kurier przyjezdza po 4 razy, wolalabym miec do wybory zwykła przesyłkę pocztową. Drugi minus za brak możliwości przelewem np prez PayU, tak to zamowienie z płatnością z gory przedłuża sie o 2 dni, bo tyle rzekomo idzie do nich przelew i dopiero po 2 dniach roboczych od przelewu wysyłaja produkt. Jest to czeska firma, ktora zaczyna rozkręcać sie na terenie Polski, ale wszystko w porządku. Mozna smialo bez strachu zamawiac.

Gość gość
Mam pytanie dziewczyny chce kupić spodnie na tej stronie. Przy zamówieniach zamówieniu wpisuje nr telefonu i nie idzie dalej

Gość gość
Witam, Proszę uważać przy zamawianiu. Firma ma siedzibę w Czechach, więc jak chcesz coś odesłać, musisz się liczyć z wysokimi kosztami przesyłki. Spodnie, które zamówiłam okazały się za duże, odesłanie ich to koszt ok 70zł. Spodnie kosztowały 150, chyba je komuś podaruję...