Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

CANDIDA ALBICANS

Polecane posty

Gość gość

Kochani Potrzebuje od was rady a propos grzyba candida albicans. Sprawa wygląda tak. Mój chłopak twierdzi, że jest na to chory. I faktycznie, wszystkie objawy wskazują właśnie na to. Ale rzaden lekarz nie popiera jego teorii. Nie wiedzieć czemu lekarze można powiedzieć "udają że nie wiedzą w ogole o czym mowa",bo juz przepraszam bardzo ale nie wiem do chu*a jak to inaczej określić. Tzn tak przynajmniej było w poprzednich latach, teraz mój ma uraz do lekarzy którzy i tak nie chcą słuchać co się do nich mówi i wysyłają na serie kosztownych i niepotrzebnych badań idących w zupełnie innym kierunku. Myślę a wręcz jestem pewna, że mój choruje właśnie na to. Katuje się od ponad roku bardzo rygorystyczną bezcukrową dietą, nie pije i ma bardzo ograniczoną ilość produktów jakie tak naprawdę nie szkodzą mu. Częste wizyty w toalecie, mgiełki przed oczami, nieraz osłabienie,i osobom w tym temacie obeznanym kilkanaście innych dolegliwości. Chcę spytać Was, osoby które być może też w "tym siedzą" jak wy z tym walczycie i czy może wam udało znaleźć się jakiegoś lekarza? Bardzo proszę o poważne komentarze osób które są w tym temacie oczytane, bo niedługo przez tą bezradność oszalejemy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować