Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasami CZUJE sie jak najbrzydsza kobieta na swiecie...

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem taka piekna,jak niektore lalki jak z obrazka,nieraz slyszalam niemile slowa odnosnie mojego wygladu :( Smutno mi ze nie moge byc taka piekna :(

Gość gość
lalka jak z obrazka-operacja /poprawki twarzy.

Gość gość
... co do operacji plastycznych,rozumiem ze ktos ma problem z nosem,badz uszami i lekko poprawi, ale zeby poprawiac prawie cala twarz/botox+nos+brode+podniesienie brwi... to przesada ... Takie laleczki przewaznie skupiaja sie tylko na urodzie,bardzo czesto-CEL-by przyciagnac bardzo bogatego faceta, stad te poprawki/korekty urody,dla mnie tego typu kobiety to bardzo prozne sa... PRAWIE KAZDA ktora ma kase,badz SPONSORA,zna dobrego chirurga,zrobi te poprawki w sposob dosyc naturalny nie przerysowany!!!, moze byc piekna jak lalka z obrazka smile Urode mozna zrobic,ale mozgu nie... Wyobraz sobie ze teraz Ty,albo twoja znajoma:wstrzykujesz Botoks+wygladzasz cere u kosmetyczki(przynajmniej raz w miesiacu)+dobry fryzjer+poprawiasz ksztalt nosa+poprawiasz ksztalt brody+podnosisz brwi-lifting /w nieprzesadzony sposob+ dlugie doczepiane pasma wlosow+tipsy+wybielasz zeby+dobre ciuchy. I tworzy sie Nowa Kobieta.I jak tu porownywac normalna kobiete bez poprawek twarzy,do takiej poprawionej/przerobionej twarzy ? Niektore wola zainwestowac duzo kasy w urode/wyglad,niz w glowe... I nie kazdej KOBIETY priorytetem jest prawie idealny wyglad/zewnetrzny,niektore wola w cos innego zainwestowac.

Gość gość
Taka piękna może być tez madra. Bez jaj. Za to brzydota niekoniecznie idzie w parze z mądrością,spójrz na patole, brzydkie ryje i do tego glaby

Gość gość
Zrobiona i tak będzie brzydsza od naturalnej piękności.

Gość gość
Ale niektorzy porownuja taka laleczke poprawiona:BOTOX+poprawa nosa+poprawa ksztaltu brody+podniesie brwi(lifting brwi)+ dlugie doczepiane pasma wlosow, do takiej normalnej zwyklej dziewczyny... :(

Gość gość
Mam znajoma poprawiona/korekty twarzy:nos,broda+BOTOX+chodzi na wygladzanie skory do kosmetyczki,wydaje duzo kasy i wyglada to bardzo naturalnie,ze nie poznasz ;) ze jest tak przerobiona :)

Gość gość
Kobieta, która zrobi wszystkie te zabiegi z listy [nawet u dobrych specjalistów] będzie wygladała jak karykatura- zresztą czasami to widać po ładnych dziewczynach, które cierpią na nadmiar kasy i nie znają umiaru i które kiedyś były po prostu ładne, a teraz są "zrobione" i nikt patrząc na taką nie pomyśli już po prostu "ładna".

Gość gość
a jak mozna wygladzac skore co miesiac u kosmetyczki? jakie to zabiegi ile kosztuja ? bo mam strasznie sucha skore i nic nie pomaga;/

Gość gość
Taka piękna może być tez madra. Bez jaj. Za to brzydota niekoniecznie idzie w parze z mądrością,spójrz na patole, brzydkie ryje i do tego glaby Jednak częściej te brzydsze inwestują w siebie i kończą szkoły a ładniejsze od razu faceci , zabawa, ciuchy, luksusy a umysłowo mało się rozwijają. Taka prawda. Popatrzcie w niektórych środowiskach na kobiety sukcesu- one nie są idealne, są przeciętne albo wręcz nieładne. I jeżeli kobieta dorobiła się nie poprzez urodę, czy dawaniem d.py ,poprzez spadek oraz pomoc rodziny, to tylko można pogratulować. A innym nie ma czego zazdrościć.

Gość gość
gosc:23:30 gadasz... Mam znajoma ktory poprawila sobie: -nos -ksztalt brody -BOTOX wstrzyknela - POPRAWILA Pupe (wstrzyknela w pupe cos) -Podniosla u chirurga Brwi-lifting(do gory bardziej) I to jest zrobione w nieprzesadzony sposob,ze nie poznasz ze jest tak poprawiona... Ja jak pierwszy raz ja zobaczylam ,pomyslalam,ale piekna dzieczyna,jak laleczka z obrazka ;)

Gość gość
http://m.plejada.pl/63613d A tu macie zrobioną. Sorry, ale nadal nie jest piękna. Poprawki mają sens jeśli dziewczyna ma potencjał. Dobrym przykładem jest Jolie.

Gość gość
dziś bo wlasnie takie ładne dziewczyny , starzejące się nie myślą już o niczym innym jak tylko o upływającej urodzie i tak się nakręcają że są coraz , coraz to głupsze, po prostu chore.

Gość gość
Na pewno znajdzie sie ktoś dla kogo będziesz najpiękniejsza na świecie. Chcąc sie przypodobać wszystkim przestaniesz byc sobą i jescze bardziej sie znienawidzisz . Tak że uszy do gory dbaj o siebie i zaakceptuj to kim jesteś pokochaj siebie i daj troche milosci innym.

Gość gość
To przez facetow kobiety czuja sie gorsze,brzydsze ,bo faceci porownuja normalna/zwykla kobiete , do TEJ poprawionej/przerobionej...

Gość gość
dokładnie , nie musimy podobać się każdemu, to jest nawet niemożliwe :) Mnie wystarczy jak podobam się sama sobie i mojemu Pany , bo siebie akceptuję , nie mam wyjścia zresztą :) taka się urodziłam i wiem że bardzo nieidealna jestem ale kto jest :P

Gość gość
przez facetów ale facetki też :P jeśli są głupie.

Gość gość
ja i tak planuje sobie kiedys zrobic podniesienie powiek, bo mam rodzinnie opadajace i jest szokujaca roznica u mnie jak sobie je lekko unosze do gory. wygladam wtedy tak weselej i ponetnie. a ponoc to jest szybka i niedorga sprawa. no ale sucha skora mnie dobija. co na nia? zaden krem nie pomaga. leczona mam tarczyce w dobry sposob. moze to byc od wiecznego niedoboru ferrytyny?

Gość gość
Dla niektorych kobiet priorytetem jest prawie idealny wyglad.. A INNE wola w cos innego zainwestowac.

Gość gość
Faceci zawsze porównywali, jak nie było przerobionych lalek w obiegu też to robili. Zawsze były naturalnie piękne, ładne, przeciętne, nieco poniżej przeciętnej, raczej brzydkie, brzydkie i faceci oczywiście za najbardziej wartościowe uważali te będące najwyżej w stworzonej przez siebie skali atrakcyjności. Kobiety przed tym nigdy nie miały ucieczki, zawsze były oceniane pod kątem przydatności reprodukcyjnej. Teraz mając prawo do samostanowienia (przynajmniej w naszym kręgu kulturowym) mogą mieć na to wywalone, kiedyś od tego czy jest ładna czy nie, mogło zależeć jej "być albo nie być"...

Gość gość
"PRAWIE KAZDA ktora ma kase,badz SPONSORA,zna dobrego chirurga,zrobi te poprawki w sposob dosyc naturalny nie przerysowany!!!, moze byc piekna jak lalka z obrazka .Urode mozna zrobic,ale "mozgu" /charakteru nie..." D O K L A D N I E.

Gość gość
Nadal uroda moze zalezec od tego by byc ,badz nie...

Gość gość
Wyobraz sobie ze teraz Ty,albo twoja znajoma:wstrzykujesz Botoks+wygladzasz cere u kosmetyczki(przynajmniej raz w miesiacu)+dobry fryzjer+poprawiasz ksztalt nosa+poprawiasz ksztalt brody+podnosisz brwi-lifting /w nieprzesadzony sposob+ dlugie doczepiane pasma wlosow+tipsy+wybielasz zeby+dobre ciuchy. I tworzy sie Nowa Kobieta.I jak tu porownywac normalna kobiete bez poprawek twarzy,do takiej poprawionej/przerobionej twarzy ?

Gość gość
Wyobraz sobie ze teraz Ty,albo twoja znajoma: +wstrzykujesz BOTOX +wygladzasz cere u kosmetyczki(przynajmniej raz w miesiacu) +dobry fryzjer/dobrany kolor,fryzura do typu urody. +poprawiasz ksztalt nosa +poprawiasz ksztalt brody +podnosisz brwi-lifting /w nieprzesadzony sposob +poprawiasz PUPE (wstrzykujesz w pupe cos) + dlugie doczepiane pasma wlosow +tipsy +wybielasz zeby +dobre ciuchy. I tworzy sie Nowa Kobieta.I jak tu porownywac normalna kobiete bez poprawek twarzy,do takiej poprawionej/przerobionej twarzy ?

Gość gość
Sa tacy idioci co porownuja takie.

Gość gość
i niech porównują a kogo to w ogole obchodzi.

Gość gość
nigdy bym nie poszla na poprawianie czegokolwiek -nosa podbrodka- co jest zwiazane z ogolna narkoza. brwi tak bo sie robi w znieczuleniu miejscowym raz dwa i potem po tyg. jest juz niezle. x zadnych botokow, bo to trzeba odnawiac a po ilus latach bedzie sie wygladac jak .. Hunter Tylo now! http://www.zeberka.pl/img_users/1339851644.jpg szok jak juz w latach 1984-90 zmienila rysy, nie wiem po co x no i przy hashimoto nie mozna sie ostrzykiwac wiekszoscia rzeczy. moze hialuronowym ale tez nie jest to pewne

Gość gość
CZYLI KAZDA ktora wstrzykuje BOTOX to wyglada po paru latach coaz gorzej???