Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż bierze amfetamine lub metamfetamine

Polecane posty

Gość gość

Witam mam duzy problem moj maz bierze amfetamine lub meth dosc dlugo go trzyma po zarzyciu nie spi nawet 2-3 doby nie widzi w tym problemu dodam ze bylismy na terapi wytrzyymal 2 spotkania mowi ze nie jest uzalezniony mamy 2 letnia corke i jestem w 8 msc ciazy on cpa w lazience mam dosc obiecuje przeprasza tydzien spokoju i znowu to samo co robic

Gość gość
jak sie wje.... w piko to po mężu radze szybko działać bo nie bedzie ratunku:)

Gość gość
Wydaje mi sie ze to meth bo dlugo dziala i jest bardzo pobudzony .. nie wiem jak rozpoznac roznice ciagle znajduje torebki z bialym proszkiem gdy bierze nie je nie spi ma ogromne zrenice po 3 dniach brania ma jakies tiki

Gość gość
z tego co wiem to w silicon valley meta jest sprzedawana w fomie tabletek jest tansza od amfy szybciej uzaleznia bardziej niszcze z tego sie juz nie wychoodzi max pognozowaa dlugosc zycia przy niej to 5 lat

Gość gość
zjazdy ma to najgorsze co moze byc zacznie sie wyzywanie na Tobie pozniej dzieciach wynoszenie z domu zeby było na narkotyki odwyk zamkniety jedynie ratuje a jak nie chce to szkoda czasu alimenty 500 plus dostaniesz i da sie zyc a po znasz kogos wartosciowego .Radze uciekac poki jest czas

Gość gość
Piko go zniszczy! Nie ma nic gorszego!

Gość gość
Ile lat w tym siedzi?moj już 20 z przerwami i sie nie przyznaje,łep mu napierdziela i serce.To niszczy wszystkie organy.

Gość gość
Juz jest od 7 msc tak ze wyplat nie przynosi na cos drogiego go nie stac bo zarabia 950 i jakies 300-400 przynosi czasami to nie szkoda mi dzieci ale kocham meza najgorsze jest to ze coraz gorzej sie dogadujemy on nie interesuje sie niczhm ani dzieckiem ani mna i ciaza ..

Gość gość
Siedzi w tym od 5 lat rok przerwy i dalej bierze chce go ratowac lecz on nie chce

Gość gość
kobito, to on juz popłynął, marynarz wód słodkich, dał sie zwieść. Chyba nic z tego nie wyjdzie, sam musi chciec z tym skonczyc bo tak to terapia to guffno da🖐️

Gość gość
No to koszmar,a ile ma lat?

Gość gość
Jestesmy razem 7 lat ma 22 najgorsze jest to ze jego kumple biora a ja nawet ich za bardzo nie znam .. tylko widze smsy .. jutro mam zaniesc dokumenty do adwokata lecz ciagle sie wacham .. bylam juz na rozmowie nawet to go nie ocucilo

Gość gość
Wzieliscie slub w wieku 15 lat?

Gość gość
Nie on teraz konczy w lutym 23 slub byl rok temu nic nie wiedzialam o powrocie do brania dopiero od 7 msc znalazlam torebke i juz wiedzialam ze bierze ..