Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię tego wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

Ludzi którzy się ze mną nie zgadzają

Gość gość
a ja nie lubie zgadzionych ludzi

Gość gość
do gadów nic nie mam.. tylko mnie ludzkie gadziny drażnią. nie można przez nich być człowiekiem. stajesz sie nieufny i agresywny uczysz sie kłamać i zaczynasz grać wg ich gadzich zasad. granica po przekroczeniu której staniesz sie najwiekszą gadziną na ziemi topnieje z dnia na dzień. i chocbyś chciał jak najlepiej to w końcu zaczynasz stosować taktyke "najlepszą obroną jest atak" banda skooorfiałych komuchów, którym nasrało do łbów prędzej czy później zrobią z ciebie najobrzydlisze bydle jakie chodziło po tej ziemi

Gość gość
inawet jak spiertolisz na anarktyde i jakims cudem zaczniesz tam hodowac kwiatki to naszczują na ciebie kłamstwami eskimosw pingwiny albo świętego mikołaja razem ze świątecznymi bałwanami. przekonają ich że to przez twoje kwiatki muszą cierpiec chłód i zimno. namataczą i skłócą wszystkich bo wiedzą że inaczej ich spokój legnie w grózach. co prawda nie wiem jak mogą czuć spokój przy tym co robią ale podejrzewam że swoje przeszli. szkoda tylko że pozbawili sie wrażliwości na piekno. może mają jakąs traume? a najpewniej genetycznie wdrukowaną obojetność wobec niektórych form zycia.

Gość gość
całkiem możliwe również że słuzymy ich wydziałowi propagandy do utrzymania jakichś jepanych nimf i innych elfów z dala od ego świata. wcale im sie nie dziwie. ludzie smi już uwieżyli że są zarazą i najgorszym złem tego świata. a ci faktycnie najgorsi uważją to nawet za niebywały wręcz skok ewolucyjny i siłe wewnętrzną. a to wszystko za zmianoy system wychłeptywania sobie krwi. bo chyba kooorfa nie wierzą, że ktoś tu pozwoli na stabilizacje a im na wieczne laury zwycięzców

Gość gość
i jak takim tempym kooorfom przetłumaczyć, że to nie będzie trwało wiecznie? pewnie myślą że umrą sczęsliwi a "dorobek i dziedzictwo" przypadnie ich potomstwu. ale tak sie nie stanie bo nikt nie będzie kooorfa eksperymenował z hodowlą potworków. poki sie sprawdzaja to ich będą wskrzesać w róznych okolicznościach

Gość gość
piertolone niedorozwoje

Gość gość
tak jakby nie wiedzieli jak to sie robi. nie wiem może i mają świadomośc albo podejrzenia. w każdym razie panami tego świata nie są etatowe karaluchy i inna zaraza z piertolonym kontraktem na kilka zyc którym se moga podetrzeć dooope. jesteście debilami wy koooorfa nietojepane zakały ludzkości

Gość gość
i kooorfa jak mi sie uda o was wy s*******iny wszystkich wytępie co do pojedynczej komórki a póniej sam sie wpiertole do jakiegoś kwasu zeby kogoś nie zarazić

Gość gość
jak dla mnie to ma sens że oddali lokalna włądze takim tempym c***jom i niedorozwiniętym peeesdom jak wy. ale to sie kooorfa zmieni.

Gość gość
nie wiem czy na lepsze ale zmienić sie musi. status quo odpada. tak samo jak wy z tej rozgrywki

Gość gość
machiavelli koooorfa sun tsu kooorfa...c****j wam w dooope koooorfa a tych dwóch pedałów sie bedzie jepało w dooopska kiedy na ratuszowym zegarze wybije południe. dokładnie trzynaście razy wy kooorfa bezmózgie piertolce

Gość gość
i jeszcze malutka prośba zanim was wytępie. wyjepcie tego piertolonego koootafona ziemkiewicza z youtuba. psuje mi dobre wspomnienia z lektur literatury fantastycnej z młodości. nie moge patrzeć jak sie publicznie kooorfi w końcu go z litości zatłuke na jakimś parkingu

Gość gość
weźcie go odeślijcie do pisania. nie wiem czy sam sie pchał do lania ody czy mu niszowy charakter gatunku nie odpowiadał albo brak rozpoznawalności. nie wiem naprawde kooorfa ale niech wypiertala dla własnego dobra