Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat i 3 dzieci

Polecane posty

Gość gość

Piszę aby pokazać wam ze mimo iż patologią nie jestem to losowe wypadki się zdarzają. Studiuje zaocznie socjologię, mama pomaga mi przy dzieciach i tyle. Niestety żaden z partnerów nie chce płacić alimentów.

Gość gość
A to kazde masz z innym?

Gość gość
Tak się niestety stało. Mam bliźniaki i córkę, różni ojcowie.

Gość gość
czemu dalas sobie zrobić tyle dzieci? rozumiem raz wpadka ale jeszcze raz??:o nic cie to nie nauczyli? pewnie gumka pękła?;)

Gość gość
Moja przyjaciółka ma 23lata i 4 dzieci. Bliźnięta mają 6lat wpadka, z odpowiedzialnym facetem (kochał, pomagał, zarabiał na rodzine) zginął w wypadku przy pracy gdy chłopcy mieli po 2latka. W zeszłym roku ona wyszła za mąż za ccudownego mężczyznę, który zaakceptował jej dzieci. W tym roku urodziła bliźnięta, kolejnych chłopców. Jest szczęśliwa. Niczego im nie brakuje. Do patologii daleko, mimo tak młodego wieku radzi sobie lepiej niż niejedna 30-40latka.

Gość gość
Jedyne co mnie ogranicza to fakt że mieszkam z rodziacami i bratem w kawalerce i czasami jest ciężko ale uśmiechamy sie i lecimy dalej :)

Gość gość
No spoko, każdy realizuje się inaczej.

Gość gość
To jest streszne kur e stwo moim zdanie. Jeszcze jakby to było od jednego ojca, a tak? Kto Cię będzie chciał? Kobiety szanujcie się chociaż trochę.

Gość gość
Bozesz. :/

Gość gość
Jak można na kawalerce w tyle osób?! Moja psiapsiola ze swoją czwórka dzieci mieszkają na 3 dużych pokojach (mieszkanie 75m) a i tak im ciasno!

Gość gość
Sorry ale to jest patologia.Wpadki,co Ty o antykoncepcji nie słyszalas? Jak sie nie chciało w gumce,to trzeba było żreć tabsy.Spokojnie do 25 roku bedziesz miała juz 10 dzieci :D puszczaj sie dalej,powodzenia.Ps Kazde z innym,musisz miec dobry przebieg co?Sorry za ostro,ale moja droga wpadlas raz,nic cie to nie nauczyło jprdl

Gość gość
Matko ale się złapał na prowo. ..

Gość gość
Piz.ę spozywa się intymnie,a nie gminnie.