Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maje_czka11

Kompleksy u osoby z AZS, jak pomóc??

Polecane posty

Gość maje_czka11

Moja starsza siostra ma atopowe zapalenie skóry.. wypryski na całym ciele :( Ma bardzo kompleksy przez to. A im bardziej się stresuje, tym gorzej z objawami. Tutaj http://www.mojealergie.pl/azs-u-doroslych-udzielic-wsparcia-psychicznego/ przeczytałam, że to normalne, że stres nasila dolegliwości :( Jak jej pomóc? Nakłaniać ją do wizyty u psychologa?

Gość HankaPat

Oczywiście możesz ją namówić ale nic na siłę. Kupcie krem na bazie oleju konopnego na łuszczycę i AZS np. ze sklepu www.konopnymarket.pl - ponieważ nie dość, że łagodzi same objawy to jeszcze działa uspokajająco i relaksacyjnie co na pewno jej pomoże. 

Gość AZS
1 godzinę temu, Gość HankaPat napisał:

Oczywiście możesz ją namówić ale nic na siłę. Kupcie krem na bazie oleju konopnego na łuszczycę i AZS np. ze sklepu www.konopnymarket.pl - ponieważ nie dość, że łagodzi same objawy to jeszcze działa uspokajająco i relaksacyjnie co na pewno jej pomoże. 

HankaPat widze, że znasz sie na kuracjach. Moja dziewczyna od  czasu kiedy byla na diecie dostała biale plamy na skórze . Lekarz powiedzial że to bielactwo. Czy coś polecasz?