Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weratutka

Kobiety bez biustu czy tyłka to porażka

Polecane posty

Gość weratutka

Nie dziwię się ich facetom, że oglądają się za innymi, prawdziwymi kobietami, a nawet rozumiem dlaczego je zdradzają. To jest zakodowane w męskiej podświadomości, że kobieta ma mieć figurę klepsydry, porządny biust, dużą pupę. Mnie ciągle żonaci proponują romanse, gapią się na mnie nawet w obecności żon, wysyłają prezenty i kwiaty. Żal mi kobiet, które wyglądają jak niedojrzali chłopcy, bo nigdy nie zaznają czym jest wierność i prawdziwe pożądanie ze strony mężczyzn. Już tylko operacja im pomoże, ale faceci i tak wolą naturalne i zostawią plastikową lalę dla prawdziwej kobiety.

Gość gość
Jaasne, jeśli ktoś dał sobie wmówić, że jest głównie obiektem seksualnym, to tak się myśli. Biust jest od karmienia dzieci, a nie dla chorych perwersyjnych podniet.

Gość gość
Słabiuteńkie prowo, -3/10. Ucz się dziecinko od najlepszych, przewertuj kafe, jak to się drzewiej robiło :P

Gość weratutka
17:28 Prawda boli? ;) Odezwała się deska

Gość gość
weratutka dziś Niczego innego nie masz, że szczycisz się swoją cielesnością, która przeminie? Kiedyś ludzie byli ze sobą do śmierci i byli świadomi, że mąż/żona, to coś więcej, niż ciało. Ale takie mamy czasy, gdzie każdy jest tylko kawałkiem mięsa, a związki są płytkie i polegają na seksie.

Gość weratutek
Mężczyźni bez barów, z przyrodzeniem 14 cm to porażka. Nie dziwię się ich kobietom, że oglądają się za innymi, prawdziwymi mężczyznami, a nawet rozumiem dlaczego ich zdradzają. To jest zakodowane w kobiecej podświadomości, że mężczyzna ma mieć figurę odwróconego trójkąta, porządną męskość, małą pupę. Mnie ciągle mężatki proponują romanse, gapią się na mnie nawet w obecności mężów, wysyłają prezenty. Żal mi mężczyzn, którzy wyglądają jak niedojrzali chłopcy, bo nigdy nie zaznają, czym jest wierność i prawdziwe pożądanie ze strony kobiet. Już tylko operacja im pomoże, ale kobiety i tak wolą naturalnych i zostawią Frankensteina dla prawdziwego samca.

Gość gość
weratutka dziś 17:28 Prawda boli? oczko.gif Odezwała się deska x Jestem mężczyzną, nędzny trolliku :P Ale co ty o tym możesz wiedzieć :D

Gość gość
niedopracowane prowo, szukaj pelikanów gdzie indziej

Gość gość
Nie udało się trollowi.

Gość gość
bo za cienki w te klocki

Gość gość
Tak to jest, jak się za to biorą kafeteryjne kury.

Gość gość
przychodzi baba do lekarza : - panie doktorze, nie mam biustu. a lekarz" - ajajaj.

Gość gość
Słabe słabe, czego się trollu spodziewałeś? Zagorzałej dyskusji, że kobiety zielone z zazdrości wysmażą ci tu w 5 minut 100 postów?

Gość gość
Co jak co, ale autor ma rację.