Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysłałam mu zdjecie bez retuszu,on milczy

Polecane posty

Gość gość

Poznałam dwa miesiace temu faceta,było super czułam że to jest właśnie to.Oboje nie jesteśmy wolni ale chcieliśmy zmienić swoje zycie,godzinne rozmowy,maile,smsy itd.Oczywiście wymiana zdjęć i to nie jednego,z tym że ja jestem troche przy tuszy,nie ukrywałam tego ale na fotkach ktore mu wyslałam w ujęciach nie było tego widać zbyt dobrze. Wczoraj pokazałam mu się bez,,cukru'',rozmawialismy jeszcze ale wiem że to juz nie jest to. Czuje sie podle,nie wiem co robić czy mam mu coś na ten temat powiedzieć,czy sama zerwać ta znajomość.Za kilka dni mielismy sie spotkać,prosze kobiety doradzcie coś bo wariuje.

Gość gość
Zapytaj go czemu się nie odzywa , i co ze spotkaniem

Gość gość
Sam odpowiedział że sie spotkamy,zadzwonil nawet.Wiem że to facet na poziomie i mnie nie splawi,ale szczerosc mi sie nalezy.Nasze kontakty po wyslaniu tego zdjecia momentalnie stały sie inne.Pisalismy do siebie praktycznie co godzine a teraz milczy.

Gość gość
Retusz grubej sylwetki to podstawa w tych czasach :P

Gość gość
jesteś ludzkim goownem him!!!!!!!!!!

Gość wrednybabsztyl
I dobrze,ziarno od plew oddzielisz.Zobaczysz kto jest wartościowy a komu nie podobasz się z powodu sylwetki.

Gość gość
Jeśli milczy to chyba mu już nie zależy

Gość gość
Do wrednybabsztyl w sumie masz racje,nie lubie takich dziwnych sytuacji jesli facet patrzy tylko na super cialo,a zapewnia wczesniej ze taki niby wartosciowy,na poziomie itd.to nie warto dalej brnac w ta znajomosc.Nie wiem co zrobic aby to zakonczyć,nie mam ochoty na spotkanie z nim.

Gość gwoli wyjasnienia
"Oboje nie jesteśmy wolni ale chcieliśmy zmienić swoje zycie" Wyglada na to, ze to tylko Ty chcesz... :D

Gość gość
Ale jak to retusz? Nigdy n ie robiłam takich rzeczy. Ewentualnie zmienialam światło czy przycinalam zdjęcie, jednak zawsze było widać czy jestem gruba czy chuda.

Gość gość
Jeszcze jest w szoku :o

Gość gość
Nie robilam zadnego specjalnego retuszu,zdjecia robione troche z gory sprawiaja ze wyglada sie szczuplej i on pewnie mial przez to zupelnie inne wyobrazenie o mojej sylwece.Napisal przed chiwila,ja juz nie mam ochoty mu cokolwiek odpisywac,czuje sie z ta sytuacja fatalnie.Chcialam byc szczera,aby na spotkaniu uniknal rozczarowania.

Gość gość
Schudnij.

Gość gość
"oboje nie jesteśmy wolni", "szczerość mi się należy"- no chyba nie :D "facet patrzy tylko na super ciało, a zapewnia wcześniej, że niby taki wartościowy"- oboje jesteście g****o warci. Ps: dlaczego facet ma tolerować zapuszczoną laskę?

Gość gość
Pusty jest

Gość gość
Musze zakonczyc ta znajomosc,wiem ze to co sie wydarzylo zbyt dobrze o nim nie swiadczy.Teraz pisze jak gdyby nigdy nic,zaczal po kilku godzinach totalnego milczenia,a ja caly czas czuje ta ,,odmiennosc''cos w rodzaju wymuszenia w naszej relacji.Juz raz przelozylam nasze spotkanie,nie wiem czy bede potrafila to dobrze rozegrac.

Gość gość
Lepiej daruj go sobie. Sama nie jestem miss za którą wszyscy pieją z zachwytu, mam pewne doświadczenie jeśli chodzi o znajomości z neta i wiem, że taka reakcja oznacza, że facetowi nie przypasowałaś. Gdybyś mu się podobała to by Cię wychwalał, pisał jaka jesteś ładna, zgrabna bla bla bla, milczenie oznacza, że coś mu nie pasuje, a że głupio mu było urwać znajomość, to resztki przyzwoitości kazały mu napisać. Nie brnij w to, dobrze radzę.

Gość gość
Zawsze wysyłam facetowi co i jak. Jeszcze żaden się nie zmyl. Uff.

Gość gość
Wiem,po wyslaniu tego zdjecia napisal tak glupio,ze dziekuje za fantastyczne zdj.i cudownie sie usmiecham zaraz zorientowalam sie ze to ma ,,drugie dno''.Napisal tak aby po prostu nie sprawic mi przykrosci.

Gość gość
Źle świadczy o nim to, że nie zakończył związku i szuka następnej. To, że nie chce być z zapuszczoną laską jest całkowicie normalne.

Gość gość
Zobaczyl ze jestes paszczurem brzydszym pd zony

Gość gość
jak mozna byc przy tuszy? i jak mozna bedac w zwiazkach - ty i on- szukac sobie innych podniat? obydw.oje jestescie mentalnym s.ci.erwem i zaslugujecie na nowotwory.

I dobrze,ziarno od plew oddzielisz.Zobaczysz kto jest wartościowy a komu nie podobasz się z powodu sylwetki. x aha, czyli niespotykanie się z za pulchną osobą, bo po prostu Ci się nie podoba, czyni Cię mniej wartościowym, nie może Ci się coś nie podobać z powodu sylwetki, o nie! ale za to kłamanie i zakrywanie swego łoju szopem już ok:D to chyba on właśnie wyjebał plewy

Gość gość
Do gosc18:49 nie znasz mojej sytuacji ani jego wiec nie oceniaj,a takie zyczenia lubia wracac do nadawcy.

Musze zakonczyc ta znajomosc,wiem ze to co sie wydarzylo zbyt dobrze o nim nie swiadczy.Teraz pisze jak gdyby nigdy nic,zaczal po kilku godzinach totalnego milczenia,a ja caly czas czuje ta ,,odmiennosc''cos w rodzaju wymuszenia w naszej relacji.Juz raz przelozylam nasze spotkanie,nie wiem czy bede potrafila to dobrze rozegrac. x schudnij, zakłamana, zatłuszczona hipokrytko przyklaskująca sobie z pomarańczy!

Gość gość
Haha broken chodź to Cię pomiziam po główce :D Dobrze jej napisałaś.

Gość gość
Broken siedzi tu od lat i zakłada infantylne tematy na kilka postów, nie tylko na ogólnym. Nie przejmuj się, bo to zakompleksiony kafe pustak od tygrysków. ;)

Haha broken chodź to Cię pomiziam po główce smiech.gif Dobrze jej napisałaś. x miziu-miziu, a gdzie wódeczka?:( nie jestem zadowolona:(, po prostu nie rozumiem jak laska może tak myśleć o sobie i o przytulaczach to i na nią naryczałam jak tygrysek

Gość gość
Dla Ciebie 2 wódeczki i tort ;)