Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies i kot w jednym domu

Polecane posty

Gość gość

Mamy suczkę około 4 letnia została adoptowana ze schroniska jest mega przyjazna do inny zwierząt ,gdy jesteśmy u mamy a ma ona 2 świnki morskie cały czas je liże i zachowuje się jak ich mama.Nasza papuga żyła z nią w wyjątkowej zgodzie piły z jednej miski to bardziej papuga jej dokuczała niż ona jej.Niestety papuga umarła postanowiliśmy z mężem adoptować kotka jednak nie wiem jak nasza niunia na nią zareaguje nie mamy nikogo kto ma kota na dzikie koty szczeka ale nie wiem czy szczeka bo chce się bawić czy co innego.. Jak myślicie czy da się pogodzić psa i kota

Gość gość
Skoro kochała świnki morskie i papugę to i kotka pokocha Musi być słodka ta Wasza sunia ❤️

Gość gość
No jest prze kochana jak jedziemy do mamy to od razu biegnie to pokoju gdzie są świnki i szczeka ,żeby je wypuścić potem bierze jedna na koc i ją cały czas liże z papugą żyła podobnie jedynie jak papuga za dużo jej dokuczała to jej zęby pokazała ale nigdy nawet nie spróbowała zrobić jej krzywdy.Jednak boje się o kota co jeśli go nie zaakceptuje nie chce potraktować kota jak zabawkę i oddać.Myślałam ,żeby jechać z nią do schroniska i zobaczyć jak zareaguje na kota no ale tam jest jednak wiele zapachów i wątpię by pokazała swój charakter

Gość gość
Podoba mi sie jak mowisz o zwierzetach. Nienawidze jak ktos mowi, ze zwierze zdechlo. ... zdychaja mordercy I g****iciele. Sprobojcie sprawdzic reakcje miedzy suczka a konkretnym kotem- Kazdy jest inny. I polecam mlodziaka- starszy kotek moze nie chciec byc lizany I dac po nosie. ... powodzenia dobrzy ludzie!