Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mój najlepszy znajomy chyba coś do mnie czuje

Polecane posty

Gość gość

zacznę od tego, że zajmuje się rekonstrukcją historyczną i mam tam swojego najlepszego przyjaciela, na pewnym wyjeździe poznał mnie ze swoim znajomym, i tak wyszło, że zaczęłam być z tym jego znajomym po jakimś okresie czasu, jednak nie wyszło nam, a wiedziałam że wcześniej podobałam się swojemu dobremu przyjacielowi, oczywiście między mną a nim nic się nie zmieniło, Jednak ostatnio była pewna sytuacja, a mianowicie miał urodziny i pojechałam do niego, zostałam na noc jak zazwyczaj, i wybuchło między nami tak jakby uczucie, zaczęliśmy się dotykać, tak po prostu, szeptać do siebie różne miłe rzeczy, jednak gdy prawie się pocałowaliśmy, wstrzymał sie i zaczął mówić, że to nie wypada, bo jestem byłą dziewczyną jego kumpla, że jak to sobie teraz wyobrażam, że przecież jesteśmy tylko najlepszymi kumplami itp itd, i wtedy przerwaliśmy, jednak po czasie znów nas wzięło na uczucia i znów staraliśmy się je wzbraniać obydwoje, jednak na marne. Na drugi dzień gdy nastał poranek, a ja musiałam już lecieć na swój pociąg, był trochę bardziej zimniejszy wobec mnie, tak jakby udawał, że się nic nie stało, przytulił mnie w ramach pożegnania i się pożegnaliśmy. Jak tłumaczyć to zachowanie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować