Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu kobiety ktore maja dziecko z 'wpadki'?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mam ktorym wypadek przy pracy zdarzyl sie przy pierwszym dziecku. Mozecie sie podzielic swoimi odczuciami i reakcja partnera? W jaki sposob sie o tym dowiedzialyscie i w ktorym tygodniu? Mi sie nieplanowane ciaze trafily dwa razy - szczescie czy pech? W pierwszej mialam 15 lat i ciaze usunelam - nie zaluje. Druga ciaza zaliczona na imprezie po pijaku ( musze miec naprawde szczescie albo pecha bo rzadko imprezuje) w wieku 20 lat. Obecnie synek ma pol roku i jestemy z narzeczonym szczesliwa rodzinka mimo ze na poczatku sie zalamalismy... :)

Gość gość
Mozecie sie podzielic swoimi odczuciami i reakcja partnera? W jaki sposob sie o tym dowiedzialyscie i w ktorym tygodniu? Xxx Ja zaszłam w nieplanową ciążę w wieku 19lat urodziłam w wieku 20l .reakcja partnera "nie usuwaj,damy sobie radę" Rok po porodzie rozstaliśmy się a biologiczny tatuś nie płaci alimentów do dzisiaj (syn ma 8lat)

Gość gość
Mam troje dzieci.Pierwsza ciąza to tak zwana wpadka kontrolowana i szybki slub.Po poł roku po porodzie mega niespodzianka! Przez trzy miesiące mowiłam ze okres mi sie spoznia bo jestem zestresowana a za poł godziny smiałam sie ze dwoje z tak małą roznicą wieku szybko sie odchowa.Mam dwie mądre i piekne corki.I rozwod na koncie Pozniej nowy i udany związek 4 letni wymarzony i zaplanowany syn.Babcia zawsze mowiła ze dzieci sie nie planuje tylko rodzi i kocha ale po 4-5 mowi sie dosc Mi 3 starczy!

Gość gość
Co to znaczy wpadka kontrolowana?

Gość gość
Seks bez zabezpieczenia lub przerywany ze świadomością,że jak zajdzie się w ciąże to znaczy że tak miało być :)

Gość gość
11;56....wpadka kontrolowana to oszukanie meza albo partnera i zlapanie go na dziecko

Gość aggggggggg
Urodzilam w wieku 20 lat, ciaza nie byla planowana i byl mega szok. Na ciaze zareagowal ok, ale pozniej dlugi czas zachowywal sie jak ostatni kretyn. Jestesmy razem dziecko 3 latka.

Gość gość
A ja od kiedy bylam mała chciałam dziecko. Taka aspiracja życiowa. Od zawsze opiekowałam sie czym popadnie, mieszkalam w pokoju z ptakami, jeżami czy bezdomnymi kotami którym cos sie stalo. Potem pracowałam jako opiekunka w domu starców potem w przedszkolu. Z partnerem nie zabezpieczaliśmy sie nigdy. Po 1,5h "wpadka" z tym ze ja bylam szczesliwa on po paru dniach tez bardzo. Kocha mała nad zycie. Wiecej dzieci nie chcemy.

Gość gość
Po 1.5h to dobrego masz partnera. Moj maz po 15 min kapituluje:)

Gość gość
tak,ja mam wspaniala corke choc nigdy dzieci nie chcialam,reakcja partnera na ciaze?"to wspaniale"!!!!!!!!!jestesmy razem 8 lat,corka 3 latka i jestem bardzo szczesliwa

Gość gość
tak , po slubie jakieś dwa miesiące zaszłam w ciąze chociaż planowaliśmy powiększenie rodziny za rok może zadwa lata , maż zadowolony ucieszył się bardzo , ja w sumie tez

Gość gość
Jestem mamą od wpadki kontrolowanej.To byl nasz wybor,jemu bardziej zalezało na dziecku.