Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K_K

Bliska, zmarła osoba śni mi się co noc...

Polecane posty

Gość K_K

Bardzo proszę o poważne potraktowanie tego wątku. Pół roku temu po ciężkiej chorobie zmarł mój tata. Od czasu jego śmierci, aż do pewnego czasu, powiedzmy miesiąc temu w ogóle mi się nie śnił. Od miesiąca śni mi się co noc. Sny są różne, czasami wracają obrazy ze szpitala, czasami śni mi się jako zdrowy. Tata nie był za bardzo wierzący i praktykujący, więc wydaje mi się, że nie ma to związku z prośbą o modlitwę (takie interpretacje snu znalazłam). Myślę, że tata chce mi coś powiedzieć/przekazać coś ważnego. Czy powinnam się skontaktować z kimś kto zajmuje się takimi rzeczami? Proszę o poradę... Nigdy nie byłam u wróżek i innych takich i szczerze nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
Z żadnymi wróżkami się nie kontaktuj. Czasem osoba bliska śni się, bo prosi/pyta, czy może (jej dusza) być duszą Twojego przyszłego dziecka.

Gość gość
Może za życia nie był za bardzo wierzący, ale teraz pewnie jest bardziej:)

Gość gość
Andrzej Duffek przeszedł przez bramy śmierci w wieku 30lat i spotkał się Jezusem po drugiej stronie życia. Fascynujące świadectwo z przejścia do życia po życiu, opowiada jak wyglądał w jego wypadku sąd szczegółowy, jak każda nasza intencja dobra lub zła dodawała cierpień Jezusowi na kalwarii lub dodawała pocieszenia.Oprócz świadectwa samego Andrzeja Duffeka, swoimi przeżyciami związanymi z jego wypadkiem i walką o powrót do życia dzielą się też najbliżsi - żona Andrzeja, jego siostra, przyjaciel oraz ks. Jarosław Wąsowicz, duszpasterz kibiców, wraz z którym Andrzej zrealizował wielkie marzenie i duchowy testament jego brata, Tadeusza - coroczną pielgrzymkę kibiców na Jasną Górę https://gloria.tv/video/d1BKXNdRK4K44SuNj1qDLCuZ3

Gość gość
obejrzyj ten film jezeli jest w czyscu to bardzo potrzebuje modlitwy by ulżyć w cierpieniu ten film takze kazdy powinien obejzec by dowiedziec sie o mocy słów bo nawet sami siebie przeklinamy nie wiedzac o tym np mam brzydkie wlosy nos oczy bede chory i tak dalej https://www.youtube.com/watch?v=1iNP67xw_vU&t=4064s