Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sam, bo taki charakter

Polecane posty

Gość gość

Co z tego że mam ponad 180 cm, potrafię się dobrze ubrać, raczej przystojny, skoro mam taki charakter. Kobiety są społeczne, muszą się obracać wśród ludzi i relacje z innymi są dla nich ważne. Ja mam zupełnie na odwrót.Zawsze byłem sam, przebywanie tylko ze sobą nigdy mi nie przeszkadzało. Nie lubię imprez, tłumów, spotykania się w dużym gronie osób..zawsze od tego stroniłem, nie czerpałem żadnej przyjemności z tego, a wręcz jak byłem młodszy to stresowało. Odbierane to było jako sztywniactwo. Imprezowanie zakończyłem zanim zacząłem:) Moje życie jest nudne dla osób postronnych. Z tego powodu dziewczyny nie szukam i nigdy tak naprawdę nie szukałem. Ludzie od zawsze wyczuwali, że w moim życiu niewiele się dzieje, nawet nie udawali że ich to interesuje. Nie oznacza to, że jestem mrukiem, dużo się uśmiecham - no i mam sporą wiedzę na różne tematy "poważne", za to jak ktoś zapyta o to gdzie byłeś w ostatni weekend to mam problem z odpowiedzią, bo w sumie tam gdzie zawsze:)

Gość gość
Witam, też sie zastanawiam czy to kwestia mojcgo charakteru, bo jakos mi nie wycho0dzi nawiązywania kontaktów towarzyskich. Kiedys starania w tym kierunku były wielkie z mojej strony Teraz nie zabiegam o sympatie innych ale czasem brak tej drugiej osoby do pogadania nawet wylewki żali wszelkich. czy mam tak spaczony charakter że nie umiem sie dogadać z ludźmi. jeden związek mi sie nie udał, drugi też nie -kopniak był spory, teraz trzeci... Jak sie zakończy na amen nie wejdę juz w związek, to chyba nie dla mnie

ogólnie pomiędzy mną a innymi ludźmi jest przepaść -posiada kulturę -słownictwo -umiem się zachować -mogę o wszystkim gadać Niby zalety, ale nie osiągalne cechy dla większość, nawet studentów. Brutalna prawda, hejtujcie mnie.

Gość prawictwo pospolite 114
mam podobnie jak ty,.. Wolę partyjke z counter strike go niż rozmowe z kobietą przy stole A kobiety tylko do seksu nie chce .. Bo seks trwa najwyżej 15 minut a pozostałe 23 godziny i 45 minut co miałbym z nią niby robić ? Seks to za malo by mnie przkonac do zwiażku

Gość prawictwo pospolite 114
ewentualnie moglaby mi cycki pokazywać .. zawsze to jakaś rozrywka .. Ale czy byłaby wystarczająco dobra w striptizie ?