Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brakuje mi seksu po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Rozstała się z facetem jakieś pół roku temu.Od tej pory nie robiłam tego z żadnym facetem. Nie chce pójść do łóżka z byle kim. Chce kochać się z miłości jednak od rozstania nie mogę otworzyć się na nowy związek, bo wciąż myślę o tamtym. Brakuje mi bliskości,dotyku,zapachu jego ciała. Ostatnio ciągle myślę o seksie. Nie umiem sobie z tym poradzić i nie wiem w jaki sposób mogłabym wyładować tą presję seksualną. Nie chce się puszczać, to nie w moim stylu. Chciałabym żeby facet zrobił to z czułością a nie żeby potraktował mnie jak tanią lale do *******a

Gość gość
tez mi cos ja mam 27 lat nigdy nie mialem dziewczyny ani sexu i powiem ci ze juz wariuje chce mi sie praktycznie caly czas nawt w takich sytuacjach gdy stoje w kolejce za jakas ladna dziewczyna to doslonie sie we mnie gotuje

Gość gość955
autorko, jesteś uszkodzona psychicznie, baby tak mają po związkach niewypałach, jeszcze z raz lub dwa i się poddasz, zostaje kot i czytanie romansów

Gość gość
gość dziś tez mi cos ja mam 27 lat nigdy nie mialem dziewczyny ani sexu i powiem ci ze juz wariuje chce mi sie praktycznie caly czas nawt w takich sytuacjach gdy stoje w kolejce za jakas ladna dziewczyna to doslonie sie we mnie gotuje Zgłoś A ty jesteś peezda nie facet, 27 lat, bierz się w garść i zarywaj laski, na co czekasz?

Gość gość
od 10 lat zarywam i co z tego? jestem towarzyski poznalem mnostwo lasek ale k***a ZA BRZYDKI i tu jest mur zajbistty ale tylko kumpel bo za brzydki i huj z twojego "bierz sie w garsc" tak mozesz mowic zahukanemu przystojniakowi co nie wychodzi z pokoju

Gość gość
Czy ja wiem, moj kolega ma 27 lat i jest brzydki, a ma dziewczyne i to ladna, a jest niski, gruby, ma zeza i lysieje

Gość gość
to jest bardzo schematyczne myslenie zauwazylem takie dawanie latki brzydki bo gruby/lysy i potem texty ze ten jest brzydki a ma dziewczyne otorz on brzydi NIE JEST znam dzieczyny ktore ogladaja sie tylko za grubymi np mam tez kumpla ktory ma ogromne powodzenie i uchodzi za przystojnego ale tez ma bebech i jest lysy poprostu to jest takie myslenie falszywymi schematami ze jak ma taka taka cehce to jest brzydki - NIE NIE JEST ja tez np slyszalm ze skoro jestem niebieskookim brunetem to jestem przystolny a tu zonk... i tez wilkie zdziwnie jak niebieskooki brunet moze byc brzydki jak te cechy sa w kategoriach "przystojny"

Gość gość
idź ty zboczonon łajzo jak może seks brakowac seksu dewiantko

Gość gość
prędzej czy później i tak się sk***isz :D

Gość gość
lecz się psychiatrycznie autorko!

Gość gość
Tak masz racje to trudne ,ja jestem 3-lata po rozwodzie i przyznam ze pragnienie i brak seksu doskwiera bardzo,nie naleze do kobiet ktore latwo nawiazuja kontakty mezczyznami, po trudnym malzenstwie jestem dosc nieufna na nowe zwiazki,przygodny seks ?to raczej nie dla mnie, autoerotyzm? Tak ,wiem ze to tylko namiastka ,ale w pewien sposob rozladowuje napiecie,na razie mi to wystarcza. Pozdrawiam lidka

Gość gość
Lidio,to bardzo trudny czas dla kazdej kobiety,rozumiem cie doskonale,autoerotyzm napewno jest lepszy od przygodnego seksu,przechodzilam podobne rozterki. Wspolczuje ci mocno i podxiwiam bo upodlic sie jest latwo.

Gość gość
Ta pani z godz.17.5 ma racje.