Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okiem obserwatora

Ludzie są samotni bo mają kompleksy

Polecane posty

Gość okiem obserwatora

oto cała zagadka

Gość gość
0/10. Ludzie są samotni, bo wybierają samotność, a powodów tego może być tyle, ilu jest tych ludzi. Niektórzy wybierają swoje powołanie, pasje, rozwój, spełnianie się w różnych obszarach i nie życzą sobie w danym okresie czasu kogoś obok siebie. Wchodzisz z butami w życie innych i chcesz osądzać, ale nie wiesz nic o życiu innych ludzi.

Gość gość
Ocena z poziomu człowieka z kompleksami. Projekcja.

Gość życie jest proste jak drut
gość dziś na co powołanie, pasje, sranie, jak tu chodzi tylko o przekazanie genów? a do tego potrzebne roohanie z przeciwną płcią w odpowiedni otwór w odpowiednim czasie

Gość gość
15:18 Jak sensem Twojego życia jest rozsiewanie genów, to dużo zarabiaj i się rozmnażaj. Ktoś Ci broni? Każdy jest inny i czego innego chce od życia.

Gość gość
Do 15:30 Dokladnie.Nie kazdego celem zycia jest rozmanazanie.

Gość w czarny otwór
gość dziś Do 15:30 Dokladnie.Nie kazdego celem zycia jest rozmanazanie. Zgłoś i tu się mylisz, każdego celem jest rozmnażanie, bez wyjątku

Gość gość
Dokładnie :( jestem samotna bo mam masę kompleksów i nie wierzę że ktoś może się w kimś takim zakochać...

Gość gość
Do 20:14 Moim nie jest i jak wymusisz na mnie ten cel :-)

Gość gość
A moim celem nie jest rozmrażanie i specjalnie żeby temu cudownemu rozmrożeniu zapobiec faszeruję się chemią, która powoduje sporo efektów ubocznych. A wszystko po to by zniweczyć cel własnego życia. Można? Można.

Gość sranie pranie i jèbanie
gość wczoraj Do 20:14 Moim nie jest i jak wymusisz na mnie ten cel usmiech.gif Zgłoś to na hooj żyjesz? skończ to bo to bezsens

Gość odmiana naturalna
gość wczoraj Dokładnie smutas.gif jestem samotna bo mam masę kompleksów i nie wierzę że ktoś może się w kimś takim zakochać... Zgłoś Przykro mi, ale musisz olać kompleksy i zapomnieć że je masz, wtedy twoje życie się odmieni.

Gość genetyczny bezsens
gość wczoraj A moim celem nie jest rozmrażanie i specjalnie żeby temu cudownemu rozmrożeniu zapobiec faszeruję się chemią, która powoduje sporo efektów ubocznych. A wszystko po to by zniweczyć cel własnego życia. Można? Można. Zgłoś Rak jest fajny, ale są szybsze i bardziej skuteczne sposoby, więc niepotrzebnie ten genetyczny bezsens przeciągasz.

Gość wyjdź i pogadaj
kompleksy to #1 powód samotności, a teraz jeszcze masy antysocjalnych pokemonów wszędzie, 30 letnich dziewic i prawików, co za czasy

Gość gość
odmiana naturalna dziś , masz rację. Teraz, pierwszy raz się przemogłam, byłam pewna siebie, urocza i prawie poderwałam faceta ale prawie...bo chyba przesadziłam z tą słodkością... :(

Gość prawictwo pospolite 114
niekoniecznie .. Mogą być samotni przez duże wymagania ..