Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sister Jane

Co powiecie na taką edukację?

Polecane posty

Gość sister Jane

Zdarzyło się to wczoraj i tylko raz. Nigdy wcześniej nie widziałam nagiego mężczyzny. On nigdy nie widział nagiej dziewczyny. Powiedziałam, że możemy łatwo zaspokoić nasze ciekawości. To był mój pomysł, nie brata. Brat jest młodszy i był totalnie zaskoczony propozycją ale szybko się zgodził bez specjalnego namawiania. Rozebraliśmy się. Równocześnie. Potem gdy ochłonęłam zrobiło mi się głupio. Co o tym powiecie? Patologia czy tylko edukacja? Przecież w podręcznikach są takie rysunki

Gość gość
Jezeli to bylo tylko samo patrzenie bez zadnego dotykania i podniecania to wielkiej patologii nie ma. Mozesz spac spokojnie ;)

Gość sister Jane
Nie dotykaliśmy się. Podniecenie na pewno trochę było. Bratu stał.

Gość gość
A po ile lat macie, ty i brat? Ta inf dopełni tematu.

Gość sister Jane
Brat jest młodszy i tyle mogę zdradzić. Wolę nie podawać bliższych szczegółów bo niektóre koleżanki z klasy czytają to forum. Skoro żadne z nas nie widziało nago płci przeciwnej to raczej do dorosłych nie należymy :D

Gość gość
A duzego ma ? On cie trochę poświęcił?

Gość gość
Podniecil mialo być

Gość sister Jane
Podniecił mnie nie tyle brat co widok jego podniesionego prącia. Było to zabawne :D

Gość sister Jane
Nie zaproponowałam rozebierania by się podniecać bratem. Nie mam niezdrowych zainteresowań. Chciałam tylko zobaczyć męskiego "ptaka". To wszystko. Taka edukacja. Nie wiedziałam, że mu stanie choć z drugiej strony było to do łatwego przewidzienia. Pokazałam mu się nago. Mam nadzieję, że nie będzie się teraz onanizował. Trochę mi głupio po tym wszystkim.

Gość gość
Slusznie Ci glupio bo postapilas bardzo nierozsadnie i pewnie nawqet nie zdajesz sobie sprawy ze moglas rozbudzic wlasnewgo brata. Nie jest to madre.

Gość gość
taa chciałaś zobaczyć "ptaka" a z internetu korzystać nie umiesz? wypie\r\d\a\l\a\j\ marny prowokatorze/prowokatorko 🖐️

Gość gość
To prowokacja wypie ,,edalaj

Gość sister Jane
Co innego w internecie a co innego w realu. W realu nie widzialam.

Gość gość AAAAAALEX
Tu się nikt nie przyzna ale w rzeczywistości chyba każde rodzeństwo przechodziło etap pokazywania nie wyłączając mnie tylko że ja wtedy miałem 8 lat.

Gość gość
U dzieci to byc moze normalne ale biorac pod uwage styl pisania autorki raczej trudno bedzie podejrzewac, ze to napisala 8-latka.

Gość sister Jane
Jesteśmy starsi. To chyba oczywiste. Brat dziś znowu chciał się edukować wzrokowo ale odmówiłam.

Gość gość
Widzisz pisalam Ci wczoraj, ze rozbudzilas seksualnie brata i teraz on bedzie chcial to kontynuowac a jestescie rodzenstwem wiec to zboczone co chcecie reobic.