Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o starych kawalerach?

Polecane posty

Gość gość
gość 2017.01.22 Nudna nie znaczy gorsza a wręcz odwrotnie. Wiesz gdzie znaleźć taką nudną ? To daj znać.

Gość gość
A ja jestem "starą panną" i chętnie poznam starego kawalera.

Gość gość
gość -dziś - choć nie jestem nudna- może ja bym się nadała? :)

Gość gość
Jestem ten od poszukiwań nudnej i chętnie poznam "nudną starą panne" taką bratnią duszę.

Gość gość
"drugi ma 33 lata tez zyje w swoim swiecie oglada bajki i anime" x Darker :D

Gość gość
21:06 jaki przedział wiekowy tego kawalera?

Gość gość
gość dziś Na pewno byś się nadała. Nikogo nie można skreślać :-)

Gość gość
gość-dziś - to ja: 21.06 i 21.10- chętnie Cię poznam ale podaj swój wiek i z której części Polski jesteś (może być województwo). Może zostanę Twoją "bratnią duszą? :) Pozdrawiam.

Gość gość
39 , pomorskie a Ty?

Gość chłopak1991
A ja mam 25 lat i nigdy nie byłem w żadnym związku i nie zamierzam być. Czasami jednak odbija mi z braku seksu ale dla samego seksu nie zamierzam się z kim wiązać, już wolę samemu sobie z tym radzić ;P

Gość gość
Ja jestem trochę starsza (jeśli Ci to nie przeszkadza :) ale atrakcyjna. Jestem z podkarpackiego ale myślę, że jak oboje będziemy tego chcieli, zawsze możemy się spotkać gdzieś "wpół drogi":) Na początek moglibyśmy popisać. Mnie najbardziej odpowiadałoby GG (maili nie lubię). Mogłoby być? :) Pozdrawiam.

Gość gość
Ale pech z odległością . Tylko że jestem z tych bardziej nudnych :-) , co Ty na to? . Jakbym się zakochał to i na Podkarpacie mogę jechać tym bardziej że to piękne tereny.

Gość gość
W takim razie jeśli masz ochotę (a sądzę, że zawsze warto przynajmniej spróbować!) zapraszam do zawarcia (przez nas) nowej znajomości. Byłaby możliwość kontaktu na GG? :)

Gość gość
Zapomniałam dopisać, że stopień Twojej nudy :) ocenię już sama (jeśli pozwolisz) :) Pozdrawiam.

Gość gość
Nie mam gg a mail pisałaś że Ci nie odpowiada . Czyli jesteś przychylnie nastawiona a to rzadkość na kafe :-) .

Gość gość
gość dziś - nie zrozumiałam... wytłumacz mi dlaczego rzadkość i o co chodzi? P.S. Jesteś facetem i pewnie znasz się na komputerach ( u mnie z tym gorzej ) i nie ma problemu z zainstalowaniem "gadulca" :) Moglibyśmy tam pisać do siebie listy a także umawiać się na rozmowy. Zastanów się. Zostawić Ci mój numer?

Gość gość
Może być mail? , też możemy się wymieniać listami :-) tyle że dłużej to potrwa ale za to bezstresowo :-)

Gość gość
gość dziś - Na początek może być, ale wiem, że z maile zabierają więcej czasu. Mój warunek jest taki: na początek mail a jeśli chcesz, żeby ta znajomość była na dłużej- pomyślisz o GG. Zgoda? Jeśli tak- zostaw mi swój mail. Napiszę jutro. Pozdrawiam.

Gość gość
Podawaj tego gadulca, jestem z łódzkiego i mogę poggadać, ale dopiero jutro R

Gość gość
Gdyby miała być na dłużej (gdyby to się udało) to możemy przejść na fb. Tam też fajnie się pisze. Ale nie wiem czy internetowe znajomości mogą dłużej przetrwać. Istick@op.pl

Gość gość
gość dziś - ja na Fb nie istnieję i nie zamierzam tam bywać- nie moje "klimaty". A znajomości internetowe istnieją, nawet bardzo długo opowiem Ci o tym jak zaczniemy pisać. Pomyśl o GG a jeśli nie- to na mailu nie rokuję długiej znajomości. Ale to będzie zależało już tylko od Ciebie. gość dziś - zostaw swój "gadulec" to może się odezwę. I do obu Panów powyżej: jeden taki ostatnio złamał mi serce, dlatego chcę kogoś poznać. Pozdrawiam obu Panów. Dobrej Nocy:)

Gość gościu___
Mam 27 lat, nigdy nie miałem nikogo, nie mam znajomych, nigdzie nie wychodzę z domu i jakby ktoś sobie by pomyślał to NIE przesiaduję tutaj na kafeteriii. Nie jestem wygadany, nie wiem co mówić, duszę się przy ludziach i dlatego lubię święty spokój.Po prostu mam swój świat i nie interesuję się ludźmi. Dziewczyna najprawdopodobniej by to mi zaburzyła.

Gość gość
do wczoraj Nigdy nie byles w ''stalym'' dluzszym zwiazku? nawet przez kilka miesiecy?

Gość gość
Kobiety na dłuższą metę są strasznie nudne i męczące. Lepiej zadawać się z nimi od czasu do czasu, a na co dzień mieć spokojne życie. Gdyby nie seks, faceci w ogóle olewaliby kobiety, bo pogadać to lepiej z kumplem przy piwie. I mieć święty spokój.

Gość gość
Kobiety mają wymagania materialne. Dla nich uczucia nie istnieją.